Carpe diem! Z góry przepraszam za "kąśliwość" ;-p
:: moje ::
boso
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
matb napisał/a:...W końcu kupujący nie mają obowiązku się znać i wiedzieć, że taki dSLR jak K20 ma obiektywy wymienne, które są osobnym elementem aparatu. Może sobie człowiek pomyśleć, że toto ma obiektyw, o którym piszesz, zintegrowany na stałe....
Hakuna Matata
Popatrzyłem. Dlaczego nie mógł pomyśleć, że to zatyczka na obiektyw? Czy każdy ma obowiązek wiedzieć jak wygląda taki aparat? Nie. W opisie napisano o obiektywie, znaczy że takie jest. Nic nie ma, że obiektywy są wymienne i trzeba kupić go osobno.mic_kas napisał/a:Więc popatrz na zdjęcie zamieszczone w aukcji. Nie mógł tak pomyśleć.
A może po prostu nieszczególnie zorietowany? Ktoś mu powiedział, że K20 to świetny aparat, więc postanowił kupić. A tu nagle siurpryza, bo się nie da, bo nie ma obiektywu.mic_kas napisał/a:Po prostu sprytny kupujący..
matb napisał/a:mic_kas napisał/a:
Po prostu sprytny kupujący..
A może po prostu nieszczególnie zorietowany? Ktoś mu powiedział, że K20 to świetny aparat, więc postanowił kupić. A tu nagle siurpryza, bo się nie da, bo nie ma obiektywu.
Pentax K2
K10d, DA 18-55; DA 50-200; M 50 1:1,7; Helios 44M-4 2/58. Velbon Sherpa 600R/F
siwyyy77 napisał/a:Sam nie czytałem co wklejałem...
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
Jaroslavus napisał/a:
"zestaw zawiera" - jeżeli tam znalazłby się obiektyw to byłby na sprzedaż.
To jeszcze raz. O matówce też nie ma ani słowa. Czyli matówki też nie sprzedaje, tak?Matti napisał/a:W opisie zestaw zawiera nie ma ani słowa nt. obiektywu, to w czym problem?
Cytatmatówce też nie ma ani słowa. Czyli matówki też nie sprzedaje, tak?
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
siwyyy77 napisał/a:Gość nie był zainteresowany, moją propozycją... chce unieważnienia aukcji i koszty ponoszę oczywiście ja (nie mała prowizja ponad 50zł).
radekone napisał/a:Niedopatrzenie sprzedajacego jest bezsprzeczne, ale nie zaszlo ono tak daleko, zeby zadac obiektywu
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
radekone napisał/a:Czy gdy kupujac od ciebie obiektyw zazadalbym tez body, poniewaz nie wiedzialem ze obiektyw wystepuje osobno i uznalbys mi to? Niewiedza nie usprawiedliwia roszczen.
K5-II, kit 18-135, Tamron 28-75/2.8, Metz 48 AF-1, Slik PRO330dx, Dell 2209WA, statywy, lampki, parasolki... W domu jest też: DA 55-300. Moje zdjęcia (kliknij w "www").
bEEf napisał/a:Tak jak napisałem powyżej, unieważnienie transakcji jest dobrym rozwiązaniem i udowadnia czyste intencje kupującego - nic na tym nie zyska (w przeciwieństwie do sytuacji, gdyby się domagał obiektywu). Powinieneś oddać mu kasę i zapłacić 50zł za swoje niedopatrzenie,
Cytat> >> >> Witam.
> >> >> Sprzedaję to co Pan zacytował, czyli body wraz z akcesoriami jaki
> >> >> były w pudełku, czyli kable, płytki bateria, ładowarka itp.
> >> >> Oraz dodatkowo daję karte 2 GB i drugą baterie.
> >> >>
> >> >>
> >> >> Na innych aukcjach inne akcesoria...
> >> >> Pozdrawiam.
izbkp napisał/a:Jak określi się, że nie to od razu wypełnij formularz zwrotu prowizji
Kiedyś opentany, teraz się kanonizuje
Kanunier 50D + 17-40/4 L + 70-200/4 L + 85/1.8 + 100/2.8 Macro + 430EX II