fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
O 6.00 rano?fotonyf napisał/a:Powinienem być na miejscu mniej więcej o tej porze, co w Górach Stołowych
plwk napisał/a:A mogłabyś się schlać w środę i czwartek![]()
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
No to tak jak my wszyscyvesper napisał/a:A poza tym ja przecież nie piję alkoholu...!
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
vesper napisał/a:A poza tym ja przecież nie piję alkoholu...!
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
Pentagram napisał/a:fotonyf napisał/a:
Powinienem być na miejscu mniej więcej o tej porze, co w Górach Stołowych
O 6.00 rano?![]()
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
fotonyf
Oczywiście, jak ją zabieram po drodze, to raczej nie ma wyjściamygosia napisał/a:fotonyf [rozumiem, ze z osoba towarzyszaca w srode?]
fotonyf
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
Yesterday is history, tomorrow is a mistery but today is a gift.
That's why it's called "present".
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
Pozdrawiam
Artur
mygosia napisał/a:Byc moze TAK
Tak.Cytatktos zmienil zdanie?
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Hermes napisał/a:przyjazd czwartkowo-przedpołudniowy trzeba anonsować i jeśli to komu?