tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Michu, hehe słodki ducze też byłby niezły. Jak to dobrze, że dziś śnił mi się alkos. :shock: i nawet dzwonił do mnie! :shock: I ja to pamiętam :shock:

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
tref napisał/a:
dziś śnił mi się alkos
Tssaaa, Tref. A później się dziwisz na reakcję o ślubie Twoich przyjaciół.

sołtys  Dołączył: 19 Kwi 2006
aa np. funfel miał wielokrotnie sytuacje, że dzwonił ktoś do niego, gdy spał - on odbierał, odpowiadał na pytania, rozmawiał całkiem normalnie poczym, gdy spotykał tego kogoś później i ten ktoś nawiązywał do rozmowy telefonicznej to funfel, w ogóle tego nie pamiętał :shock:

aaa iii Michu, drobna uwaga - sen o Hitlerze pojawił się gdy już zostałem adminem :shock: :shock: :shock: .... tak więc nikomu nie polecam :shock: :shock: :shock: :roll:

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
sołtys, rrany. Ale sen.. Wygląda na to, że masz uczucie, że nie jesteś panem swojego losu [??].

Ja niecierpie jak mam we śnie to beznadziejne uczucie bezradności. Boję się snów, kiedy jakaś krzywda dzieje się moim bliskim. Potem się budzę zlana potem i przytulam moją świnkę morską :-)

Mi się kiedys śniło, że mnie gonił ksiądz z kałasznikowem :-D

A ze dwa razy ktoś mnie zabił [raz z pistoletu] - ale to nie było straszne ;-)

[ Dodano: 2007-03-06, 13:01 ]
Michu napisał/a:
Mygosia - nie myl pojęcia snu z obrazami sennymi. Stres jak wiadomo, wpływa na bezsenność.

A no nie sprecyzowałam. Jak mało spałam, byłam wymęczona, zestresowana, to mi się nic nie śniło. Więc jak sny wróciły, to dla mnie był to znak, że wracam do normy.

czy jest na sali lekarz?

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
sołtys napisał/a:
ii koniec snu

Ten opis to prawie gotowy scenariusz filmowy. Może to sprzedaj. Jeszcze wyjdzie z tego drugi "Szeregowiec Ryan". Będziesz mógł sobie Oskara na półce postawić (w ostateczności Malinę)
mygosia napisał/a:
Doszłam do wniosku, że jestem bardzo ciężko uzależniona od forum

Nie Ty jedna. Jak forum było nieczynne, to dopiero była masakra. ;-)
mygosia napisał/a:
Całe szczęście, że mam net w pracy, ale co to za przeglądanie forum jak ciągle ktoś przychodzi

A ja własnie siedzę w pracy i mam drugie juz okienko.

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
A macie tak, że jak wam się śni coś... niedobrego, to wiecie, że to tylko sen i jesteście się w stanie zmusić do obudzenia? Ja tak czasem mam. Niezła opcja.

djack napisał/a:
Ten opis to prawie gotowy scenariusz filmowy.

ale naprawde kadry tego snu były naprawde iście filmowe ... szok :shock: ... w każdym razie zapisać nie zaszkodzi ;-)

[ Dodano: 2007-03-06, 13:18 ]
PiotrR, yhym się zdażyło mi pare razy .... ale iii tak najbardziej mi się podobają sny kiedy budzę się ii muszę przyduszać się poduszką coby mój śmiech nie pobudził innych w domu :lol: , np. jak mi kiedyś Jaś Fasola kawały opowiadał :mrgreen: ale ich niestety nie pamiętam - pamiętam jedynie fakt, że Jaś Fasola mi je opowiada ii później jak się śmieje w poduche :mrgreen: :lol: myśle, że pare moich snów byłoby niezłym materiałem dla panów w białych fartuchach :mrgreen: ... ale niestety pamiętam tylko kilka :-| ...... aaa z drugiej strony zastanawiam się czy dobrze robie opowiadając Wam o tym jako admin i organizator PPD :roll: :shock: ;-) :-P

[ Dodano: 2007-03-06, 13:21 ]
aaa znajomy opowiadał kiedyś sen jak śniła mu się czarna limuzyna, z czarnymi szybami .. ii puka on w jedną szybę ... ii szyba się opuszcza .. ii pyta: "Po co ta limuzyna ma czarne szyby?" .. odpowiedź: "Żeby muchy nie zaglądały" :lol: :lol: :lol: to był właśnie jeden z takich snów kiedy po obudzeniu trzeba się przyduszać poduszką :lol: :mrgreen:

djack napisał/a:
Nie Ty jedna. Jak forum było nieczynne, to dopiero była masakra

Dla mnie największa masakra była jak WIEDZIAŁAM, że forum jest czynne i wszyscy się świetnie bawią, a ja nie :-( Z nadmiaru wolnego czasu poszłam na aerobox, pozaciskałam trochę skrętki [pierwszy raz w życiu, tylko jedna mi się nie udała ;-) ], zrobiłam sobie pranie ręczne, opracowałam spis leków do pracy i zdążyłam poczytać nawet trochę łzawego romansu :-D A dzisiaj wieczor planuje sobie zapuścić indyjską "Kama sutrę" :-D

PiotrR napisał/a:
i jesteście się w stanie zmusić do obudzenia? Ja tak czasem mam. Niezła opcja.

Niestety zwykle jak mi się coś złego śni, to nie wiem, że to sen. Ufff... Okropne to jest.

Ale z drugiej strony mam czasem niesamowite sny i np. budzę się rano z paskudnym uczuciem, że to tylko sen :-( Spotkałam kiedyś we śnie fajnego faceta - normalnie powiernictwo dusz. Takie o jakim się czyta w romansach. Ale później cierpiałam :-(

tref napisał/a:
czy jest na sali lekarz?

weterynarii? Jest ;-)

sołtys napisał/a:
budzę się ii muszę poduszać się poduszką

Mojemu koledze śniło się kiedyś, że miał wielką świnię, która się nazywała Menel - super!

mygosia napisał/a:
Spotkałam kiedyś we śnie fajnego faceta - normalnie powiernictwo dusz.

ooooo, bo mi się kiedyś śniło, że spoktałem kiedyś we śnie fajną kobiete ;-)

sołtys napisał/a:
spoktałem kiedyś we śnie fajną kobiete
hmm, mnie się zdarza nawet na żywo spotkać ;-)

tref, nie bądź taki do przodu bo Ci z tyłu zabraknie :-P :mrgreen: :-B :-B

sołtys napisał/a:
ooooo, bo mi się kiedyś śniło, że spoktałem kiedyś we śnie fajną kobiete

Hmmm... Myślisz? A kiedy Ci się śniło? Muszę spojrzeć do sekretnego pamiętnika ;-)

Ale dołujące są takie sny, bo ideałów nie ma :-D

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Cytat
Ale dołujące są takie sny, bo ideałów nie ma

I bardzo dobrze, że nie ma. Życie z ideałem było by nie do zniesienia. Bycie ideałem samemu - to by było dopiero straszne. Moja żona jest "tylko" bliska ideału. Dlatego jest Najlepszą Żoną na Świecie :))))

Cytat
Ale dołujące są takie sny, bo ideałów nie ma
jak to nie? A ja? Jestem idealnie marudny, idealnie ciepłokluchowaty i idealnie zakręcony! Czego więcej trzeba? :-P ;-) :mrgreen:

[ Dodano: 2007-03-07, 11:51 ]
bEEf napisał/a:
Życie z ideałem było by nie do zniesienia.
a jednak jakoś ze mną wytrzymujecie :-P
Tolerujecie tabelki i dziwne wątki (tajemnicze). Chyba nie jest tak źle!
Jestem idealnie...niedoskonały!

bEEf napisał/a:
Dlatego jest Najlepszą Żoną na Świecie :))))

Tylko pozazrościć :-)

Co do ideałów - faceci to mają przechlapane. Naczytają dziewczynki romansów, pooglądają romantyczne komedie, oczekują rycerza na białym koniu, a później spotykają normalnego, fajnego chłopaka i są załamane ;-) I jak tu takiej dogodzić? Taka lektura powinna być zabroniona ;-)

Ja już dawno się wyleczyłam. Choć białym koniem bym nie pogardziła - a najchętniej myszatym :mrgreen:

A tymi snami to jest tak - spotykasz kogoś tam i czujesz takie kompletne dopasowanie, zrozumienie i bliźniaczą duszę - a potem się budzisz i... error :-/ :-| :mrgreen:

To Chmielewska przy opisie jednej ze swoich książek [bodajże "Jak wytrzymać ze współczesną kobietą"] napisała [cytat z pamięci]:

" Kiedyś przyśnił mi się idealny facet. Rano jak się obudziłam i uświadomiłam, że to tylko sen, to się popłakałam. Następnego dnia spotkałam moją przyjaciółkę i opowiedziałam go jej. Też się popłakała" ;-)

Ps. Odnośnie łzawych romansów. Oglądnęłam wczoraj indyjską "Kama Sutrę" - cudo! Śliczny film, muzyka, scenariusz, ciekawe zakończenie. No i oczywiście poryczałam się jak bóbr ;-) Polecam - najlepiej oglądać w parach.

Ale raczej powyżej 18 r. ż. ;-)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
A mnie się fajną kobietę udało spotkać "na żywo". Nawet się z nią ożeniłem, a co ;-)
Poza tym mam jeszcze dwie, ale małoletnie i (na razie ?) nikomu nie oddam!!! Chociaż... czasem to by się chętnie zamknęło je w lodówce czy gdzieś, tak na dwa dni, bo potrafią dac w kość ;-)

Tref!
Kolejny wątek: pochwal się swoją żoną.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
Michu napisał/a:
Kolejny wątek: pochwal się swoją żoną.
Swoją, to żadna filozofia.

Jarek Dabrowski napisał/a:
Swoją, to żadna filozofia.
Sorry, masz rację (jak zwykle). Może więc wątek: Stwórz idealną żonę dla Trefa?. I tu puzzle z najpopularniejszych przedstawicielek parlamentu.

Skocz do: