zamach napisał/a:Skąd wiedziałeś ?
jorge.martinez napisał/a:Ja jestem na takim etapie marazmu, że mimo że trafiam, mimo że mam aparat w ręku z kliszą, mimo że to aparat który na pewno mnie nie zawiedzie, to ja nie robię zdjęcia![]()
Istud vinum, bonum vinum, vinum generosum
Reddit virum curialem probum animosum.
NAFO expansion is non-negotiable
36. WWW
Dokładnie i nie musze się nad tym zastanawiać...dorota napisał/a:U mnie, motywacja sama nie wiem skąd się bierze. Czasem po prostu budzę się rano i mi się tak strasznie chce robić zdjęcia
Pentax, szkło, lampy, tło i co?
Jimmy napisał/a:jorge.martinez napisał/a:
Ja jestem na takim etapie marazmu, że mimo że trafiam, mimo że mam aparat w ręku z kliszą, mimo że to aparat który na pewno mnie nie zawiedzie, to ja nie robię zdjęcia
Mam podobnie - może nawet gorzej bo ja już nie widzę nic, albo niewiele, co wydaje mi się godne uwagi. Totalna impotencja twórcza.
K-5 + Unlimited | MZ-7 + A50/1.7| Fisza, Pentacon Prakticar 28/2.8 (PK), Sy 85/1.4, TA2 90/2.5(macro) + TA2 TC2x, TA2 SP 35-210/3.5-4.2(makro), | S5IS
K-5 + Unlimited | MZ-7 + A50/1.7| Fisza, Pentacon Prakticar 28/2.8 (PK), Sy 85/1.4, TA2 90/2.5(macro) + TA2 TC2x, TA2 SP 35-210/3.5-4.2(makro), | S5IS
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
ADestroyer napisał/a:Motywacja? Przepraszam, ale ja nie bardzo rozumiem... Nie na żadnego parcia, presji... Nie trzeba przecież na siłę zostać artystą... Nie mam ochoty na coś to tego nie robię, dla mnie to bardzo proste i oczywiste. Zmuszać się do czegokolwiek to czyste nieporozumienie...![]()
![]()
K-7 + DA40 + 18-55WR + 50-200WR + Sigma 10-20 | M42: Porst Compact Reflex + parę stałek
K-7 | DA 21 LTD | DA 40 LTD | DA70 LTD | 48AF-1
zasiu napisał/a:Bez samo-motywacji (niekoniecznie w temacie fotografowania) trochę zbyt łatwo o to, żeby życie uciekło między palcami.