PiotruśP  Dołączył: 09 Sty 2007
bEEf bałdzo śmieszne, bałdzo...

...uważaj żebym ja Tobie nie kichnął przy następnym czyszczeniu matówki :-P .

Co się tyczy matryc Pentaxa... no cóż ja mam Samsunga, a on ma na pewno lepsze matryce :-P :mrgreen: .

Maciek K1000  Dołączył: 22 Cze 2006
lol

Ale muszę przyznać, że generalnie z podejściem do Pentaxa w krakowskich sklepach nie jest tak źle. Często się zdarza, że taki sprzedawca stwierdza, że sam używa, ale mu się nie opłaca sprzedawać, albo że ludzie się nie znają i dla tego kupować nie chcą. Oczywiście to w tych sklepach, gdzie sprzedawcy wiedzę czerpią nie tylko z ulotki dostarczanej przez producenta i nie kończy się ona na stwierdzeniu: ten ma większego (megapiksela) więc jest lepszy a poza tym Conan.

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
mydlem go, mydlem :)

ale niech ktos to sfotografuje, albo chociaz sfilmuje jakims wypasionym fonem :)

Meggido  Dołączył: 05 Mar 2007
bEEf, to kiedy? Ja biorę jogurcik z dużymi kawałkami owoców. :evilsmile:

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
zenza napisał/a:
Widocznie nie lubi Pentaksa, może miał "przyjemność" spotkania się ze sprzętem tej firmy przy kolonoskopi

A Asahi kojarzy mu sie pewnie wyłącznie z rowerami, wózkami dla dzieci, ewentualnie :-B .

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Meggido napisał/a:
bEEf, to kiedy? Ja biorę jogurcik z dużymi kawałkami owoców.

A ja suchą kaszkę manną o smaku bananowym :-)

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
O, widzę, że mój pomysł "zażarł" :mrgreen:

Jan  Dołączył: 09 Cze 2007
zenza napisał/a:
Widocznie nie lubi Pentaksa, może miał "przyjemność" spotkania się ze sprzętem tej firmy przy kolonoskopi :lol: :lol: :lol:

Fotojoker też boi się Pentaxa, jak diabeł święconej wody. Panienka ze sklepiku Fotojoker wewnątrz Tesco była zdziwiona nazwą firmy Pentax (pytałem o szkła). Ona zna tylko Sony`go, Nikona. Zdziwiona była, że Olympus robi lustrzanki, chociaż na półce miała E400.
Była przekonana, że to kompakt. :lol:

gorky  Dołączył: 24 Kwi 2006
Jakby co to sie pisze - to sto metrow ode mnie ;-)
Chyba mam koncepcje na kisiel z czekolada :evilsmile: :mrgreen:

Skocz do: