denvi napisał/a:Kfan, zlituj się i nie opowiadaj głupot. Te twoje wyssane z palucha wywody czasami mnie bawią,
espresso napisał/a:jedyna dla mnie póki co wada w tym aparacie.Kfan napisał/a:Szkoda, że wciąż nie ma ekw. 24 mmtego nie bardzo rozumiem, ale jak wyżej wspomniałem mogło by być 24mm.Kfan napisał/a:bardzo potrzebnego zwłaszcza w kompakcie.
Póki co jeszcze tydzień i powinien być wysyp fujików.
k-x
espresso napisał/a:dla mnie przełomem był i jest Lx3. Późniejsze wynalazki szału nie zrobiły. Myślę że prawdopodobnie X20 zastąpi poczciwą minoltkę h-matic E.
espresso napisał/a:Dlatego wolę Lx3.
Aparaty szczęścia nie dają...
espresso napisał/a:w stosunku do LX3 Jesteś pewien? .. Nigdy nie widziałem jeszcze u nikogo ciekawego wyniku takiego filmowania poza trzęsącym krótkim klipem który i tak najczęściej kończy swój żywot w komputerowym koszu. Dla mnie Nr 1 jest jakość obrazka. Dlatego wolę Lx3.Kfan napisał/a:na pewno obiektyw LX7 jest o klase wyżej
Kfan napisał/a:Na pewno lepiej niż optyczni twierdzą.
Oni np obserwują spadek ostrości na brzegach a inne serwisy kompletnie co innego.....
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron