dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
K-5II, K-7, 35 Ltd, S17-50, S10-20, S50 1.4, Samyang 8, Pentax-m 50/1.7, Pentax-m 135 3.5,Metz 58, YONGNUO YN-560 II
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!
rey napisał/a:Zabrałem ze sobą kartę pamięci, niestety, ale rozmycie drugiego planu nawet z jasną optyką mocno odstaje od kiciaka 16-45 i APS-C![]()
Kfan napisał/a:Jasność szkła sprzyja zamrożenia ruchju
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!
rey napisał/a:MarWoj, nie przesadzaj![]()
K 5IIs, LX,MX,MEs,ME F,superA,MZ5n,Z1p,ZX-M,KM,SFXn,SF7,P50,SP II+słoiki 16-500mm,flaszki
MarWoj napisał/a:Kfan napisał/a:Jasność szkła sprzyja zamrożenia ruchju
W "ruchju" to raczej nie o zamrażanie chodzi. Ale mnie wiele kojarzy się z ruch ju i chju w ruchu.To tyle nie na temat.
ps. Kfan, często podajesz ciekawe informacje o swoich zabawkach, ale całą treść zabijasz formą przekazu. Nie pisz na akord, tylko przed "enterem" przeczytaj całość, popraw literówki, stylistykę i naprawdę z przyjemnością będę śledził Twoje wypowiedzi.
rey napisał/a:MarWoj, nie przesadzaj![]()
Kfan, moj kiciak jest od k-7, czyli ma 24mm:
Czekać i zapełniać skarbonkę, bo tanio nie będzie...rey napisał/a:Nie pozostaje nic innego jak poczekać na lx8 i x30![]()
Kfan napisał/a:Niestety pisanie na forum nie jest moją pracą i nikt za to mi nie płaci.
Fujifilm XT-1, XF 10-24 F/4 R OIS, XF 18-135 F/3.5-5.6 R LM OIS WR, XF 60 F/2.4, XC 50-230mm F/4.5-6.7 OIS, Panasonic LX-100
Moje fotki : http://500px.com/6sycamor
sycamor napisał/a:Kfan napisał/a:Niestety pisanie na forum nie jest moją pracą i nikt za to mi nie płaci.
Nie trzeba być pisarzem, by zrobić korektę przed naciśnięciem klawisza "Wyślij"![]()
Zajmie to chwilę, a unikniesz złośliwych docinek kolegów![]()
Tak więc czytamy dalej nasze forum z lubością, bo każdy post jest na temat![]()
S.
Kfan napisał/a:po ostatniej uchwale rządzących będziemy Żydom płacić odszkodowania za obozy koncentracyjne to nikogo nie interesuje. Tu już polskości nikt nie broni.
K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1
jakby ci się chciało ten temat trochę głębiej poznać, tobyś zwyczajnych kłamstw i przeinaczeń nie powtarzał i nie rozpowszechniał.Kfan napisał/a:fakt, że po ostatniej uchwale rządzących będziemy Żydom płacić odszkodowania za obozy koncentracyjne to nikogo nie interesuje. Tu już polskości nikt nie broni.
cyfranka+analogów kilka+szkiełek przeróżnych mnóstwo. Czyli Pentaxy, Canony, Minolty i pewnie coś jeszcze dokupię
cube007 napisał/a:Napisz jeszcze raz jaki masz obiektyw, z jakim ekw. ogniskowej - najlepiej pogrubioną czcionką. Może wtedy się przebijesz z tą informacją
A7lll
PRACTICE MAKES PERFECT!