cotti napisał/a:[
zacznij brać rutinoscorbin :D
Tomys napisał/a:razie czego moge ci szybko ulozyc skorelowany pod ciebie trening.
Pozdrawiam,
Piotr
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:Skakanka?
Tomys napisał/a:Plywanie w pletwach na pewno ci sie spodoba - jesli jeszcze tego nigdy nie robiles - robi sie z czlowieka mala torpeda, takiego speeda sie dostaje.
Tomys napisał/a:Ja po dosyc ciezkiej kontuzji kolana w zeszlego sylwestra - peknieta rzepka i zerwane wiezadla poboczne - wracalem do zdrowia przez 6 miesiecy (i to tylko dzieki bardzo szybkiej operacji)
Tomys napisał/a:- dzis nie mam w zasadzie zadnych problemow - maraton warszawski w 2:48. A od wrzesnia zaczynam intensywnie trenowac do triathlonu na dystansie ironman, zeby wystartowac w przyszle wakacje
dan napisał/a:
Tomys napisał/a:Ja po dosyc ciezkiej kontuzji kolana w zeszlego sylwestra - peknieta rzepka i zerwane wiezadla poboczne - wracalem do zdrowia przez 6 miesiecy (i to tylko dzieki bardzo szybkiej operacji)
Narty?
Cytat
Tomys napisał/a:- dzis nie mam w zasadzie zadnych problemow - maraton warszawski w 2:48. A od wrzesnia zaczynam intensywnie trenowac do triathlonu na dystansie ironman, zeby wystartowac w przyszle wakacje
Tomys napisał/a:Nie, dostalem wpierdziel od arabow, murzynow i innych sympatycznych mieszkancow Paryzewa, na polach elizejskich niecale 30 minut po polnocy Przy okazji stracilem torbe kilkoma obiektywami...
cotti napisał/a:Tomys, dzieki teraz rozwazam, jakby to zrobic, zeby biegac rano, skoro wstaje o 5.40 :(
Tomys napisał/a:dan - bieganie rano moze tez miec pewne zalety, w zeszlym roku przez pewien czas biegalem rano z Agnieszka Wlodarczyk