Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
l_uka napisał/a:awakqwq napisał/a:(może na reszcie lustra cyfrowe spadną poniżej 2k)
he?? ja deela w marcu kupilem za 1800, wiec troche nie rozumiem tego nareszcie...
nie piszę co mam bo mi wstyd...
czekam na k10D :) :P
CytatNiestety wrocławskie MM nie są chętne do takich promocji (1S kosztuje tam około 3000 zł o ile dobrze pamiętam)
Juz niedługo będzie tu kadyszka
Samsung GX-1S, D-Xenon 18-55mm f/3.5-5.6, Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD, Sigma EX 28-70 f/2.8 DF
Pentax AF-330FTZ, Velbon DX-888, Metz 30B3, trzy Kingstony, plecak Cobra, torba Mekko
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:Wyglada na to, ze Samsung "uderzy"...
...nowym kompaktem:
www.samsungnv.com
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Maciek napisał/a:sylwiusz napisał/a:Wyglada na to, ze Samsung "uderzy"...
...nowym kompaktem:
www.samsungnv.com
Nie dorównuje światłością umysłu naszemu prezesowi więc może ktoś mi wyjaśni jak na podstawie tej strony dojść do takich wniosków.
PZ1, KX i kupa szkieł
"Let your soul shine. / It's better than sunshine, / It's better than moonshine, / Damn sure better than rain."
Cudnie, fajnie i w pytę
Maciek napisał/a:A! teraz widze, że coś tam na dole widać jak się strona ładuje!
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:Maciek napisał/a:A! teraz widze, że coś tam na dole widać jak się strona ładuje!
Zrobilem screenshot i rozjasnilem w szopie. Wyszlo jak widac. Nie ma nawet stopki pod lampe. Wyglada na stylowy kompakt a'la Ricoh GR, na gorze jest chyba "10 Megapixel", wiec jesli nawet matryca bedzie 2/3" to bedzie szumofon niezly
modern art = i could do that + yes, but you didn't
guerilla napisał/a:chyba że. . jak R1 zrobią kompakcika.z 10megową matrycą co k10d ma mieć.
to by było niezłe, zwłaszcza z takim klasycznym designem
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:guerilla napisał/a:chyba że. . jak R1 zrobią kompakcika.z 10megową matrycą co k10d ma mieć.
Hmmm... to byloby niezle. tytanowa skorpua, szklo staloogniskowe 30/1.2...
PZ1, KX i kupa szkieł
Alek napisał/a:sylwiusz napisał/a:guerilla napisał/a:chyba że. . jak R1 zrobią kompakcika.z 10megową matrycą co k10d ma mieć.
Hmmm... to byloby niezle. tytanowa skorpua, szklo staloogniskowe 30/1.2...
Sylwiusz , marzenia Cie poniosly z tym 30/1.2.. a tak serio sadze ze Samsung moze naprawde fajne rzeczy wkrotce pokazac, oby tylko dobre wlasne matryce mieli to bedzie super
modern art = i could do that + yes, but you didn't
guerilla napisał/a:jeden pies czyje matryce będą mieli. jest od cholery i jeszcze troche producentów matryc
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:guerilla napisał/a:jeden pies czyje matryce będą mieli. jest od cholery i jeszcze troche producentów matryc
Producentow matryc duzych romizarow jest tylko kilku. I nawet nie jestem pewien czy Samsung bylby obecnie w stanie wyprodukowac wlasna matryce o wymiarach APS-C i odpowiedniej jakosci. Sony, Canon, Kodak, Dalsa (dawny Philips) pracowali przez wiele lat zeby uzyskac to co maja. No ale sa licencje itp. poza tym Samsung mogl juz od dawna pracowac nad takimi matrycami. Za kilka dni moze czegos się dowiemy?
PZ1, KX i kupa szkieł
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
l_uka napisał/a:bardzo ladne, ale tez drogie kompakty.
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
CytatMyślałem że zapodają odpowiednika K100D a tu kompakty
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1