apemantus napisał/a:Niesamowity mecz. Nigdy takiego nie widziałem, a oglądałem mecz z ruskimi w Montrealu!
Samozwańczy kustosz oddziału muzeum klubu użytkowników pentax@pl
zipzip napisał/a:Też oglądałem, choć w TV czarno-białym.
Nie wszystkim było dane ten mecz obejrzeć, bo ich po prostu nie było jeszcze na świecie - możecie nadrobić zaległości w kolorze tu:
https://sport.tvp.pl/43513112/siatkowka-igrzyska-montreal-1976-final-polska-zsrr-mecz - wystarczy przeżyć posrane reklamy
Pozdrowienia zipzip
K-3III, szkła 17 - 300 x 1,4 (stałki Pentax, zoomy S i T) i jakieś inne szpeje.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
andyspring napisał/a:Julka Szeremeta w finale walczyć będzie z zawodniczką z Tajwanu, która nie została dopuszczona do walki na ostatnich mistrzostwach świata, z powodu zbyt wysokiego testosteronu. Jak zobaczycie bokserkę ? z Tajwanu - wątpliwości nabiorą sensu.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
andyspring napisał/a:Stowarzyszenie nie podało dokładnej metodologii użytej w badaniu
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Fachowcy, lekarze, tak właśnie oceniają u noworodkówMichu napisał/a:I od kiedy wygląd jest miarą płci?
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
Ryszard napisał/a:Fachowcy, lekarze, tak właśnie robią u noworodkówMichu napisał/a:I od kiedy wygląd jest miarą płci?
p.s. W tej konkretnej sprawie, zawodniczek Lin i Khelif, to myślę, że to konkretna podpucha - żeby ludzi wkurzyć, poróżnić i żeby się klikało w internetach. Co brały, nie wiem. Aktów urodzenia nie widziałem. Zamilknę.
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.