mihra  Dołączył: 19 Maj 2007
Przepraszam, że pytam, ale jest na stronie Szamszunga instrukcja do GX-10 w wersji PL?
Jakoś znalazłem tylko "only english" w wersji 1.0. I dodatkowe pytanie, jak to się ma do wersji firmware 1.30 ?
Może by jakaś poczciwa duszyczka chociaż wysłała pedeefa na pocztę, albo podała linka do ściągnięcia. Bo również dostałem książeczkę w języku Goethego, płytki przyznam się bez bicia nie przeglądałem, a i tak kiszka, bo zostawiłem pudełko z papierami w pracy, a jestem na urlopie. Jakby co, to z góry dzięki. ;)

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
Bez jaj :shock: . Wszedłem na polską stronkę Sama i na stronce GX-10 jest instrukcja po polsku w pdf.
instrukcja

mihra  Dołączył: 19 Maj 2007
Mój błąd!!! Dzięki argawen za naprowadzenie! Po prostu ja się bawię Operą pod linuxem, a tam nie zawsze dobrze działają te fikuśne "flesze". Stąd nie wyświetliło mi poprawnie menu wyboru produktu. Więc wpisałem "GX-10" w szukaj. No i skierowało mnie na stronę miedzynarodową samsunga, a tam tylko jedna wersja instrukcji. Ale miło że ktoś szybko zareagował. :) Z drugiej strony mogli by jakoś to poprawić skoro mają firmową wyszukiwarkę na stronie. W każdym bądź razie zabieram się za czytanie, bo w porównaniu do K100D doszło kilka niuansów do opanowania.

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
mihra napisał/a:
bo w porównaniu do K100D doszło kilka niuansów do opanowania.
Troszkę 8-)

vertiico  Dołączył: 08 Maj 2007
ja dostałem polską instrukcje na płycie jak nabyłem aparat.

muciaq  Dołączył: 01 Wrz 2007
Cytat
ja dostałem polską instrukcje na płycie jak nabyłem aparat.

ja z anglii zamawialem i dostalem tylko w wersji eng...
uzylem tylko raz, zeby wiedziec po jakiej stronie sa styki od slotu do karty pamieci, do tej pory lezy w szafie :P
uwiezcie mi, aparat jest duzo ciekawszy jak co jakis czas nowa opcje sie odkrywa :P
ja np. dowiedzialem sie o zmianie iso przez ok+rolka po jakims tygodniu uzytkowania ;-)

Skocz do: