vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
2 najciekawsze, najbardziej dopracowane.

GhostRider  Dołączył: 29 Kwi 2007
Dzieki wszystkim, za oceny i komentarze.

Teraz cos innego.

Na portretach to ja sie nie znam wogóle, ale ze przytrafiła sie okazja to skorzystałem.

3 zdjęcia - napiszcie co jest z nimi tak/nie tak

Z portretami do czynienia miałem a i "studio" było raczej amatorskie.
Obiektywy to DA 16-45 i 50-200

Z góry dzięki za porady.

1.

2.

3.

negocjatorek  Dołączył: 12 Kwi 2007
z portretów to 2 dla mnie najlepsza, chociaż szkoda, że ta dziewczyna z tyłu nie jest widoczna cała tylko zakryta trochę, przez tą z przodu. Bardzo fajne światełko. Naturalne ?

mumonzan  Dołączył: 23 Kwi 2007
Kurcze, dawno nic nie pokazywałeś, ale widzę, że czasu nie zmarnowałeś :-D
Całkiem fajne portrety jak na początek. (ja też się nie znam na tym, więc się nie czepiam, mnie się podobają).

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
fajne dziewczyny, jednak kadry nieco przypadkowe i zaplątała się tam b. przypadkowo firanka... coś mnie razi - w tym, że one same sobie muszą podtrzymywać firankę i wygląda to sztucznie.
Wydaje mi się, że lepiej wyglądałby wspólny portret, gdyby dziewczyna z tyłu "nie tracila" drugiego oka. I trzeba byłoby pomyśleć o cieniach na brodzie dziewczyny lokatej - są niekorzystne.
Uśmiechnięte, ładne dziewczyny - popracuj z nimi :-) myślę, że warto :-)

negocjatorek - swiatlo nie bylo naturalne, to byly dwa halogeny, ktore swiecily na takie duze powierzchnie kartonowe skierowane na dziewczyny - pewnie i tak nie bedziesz wiedzial z mojego tlumaczenia o co chodzi, ale mniejsza z tym, dzieki

mumonzan - no to podobnie jak ja - tez jakos nie czuje portretow, ale jak sa takie okazje to nie mozna przegapic, dzieki

cotti - no dokladnie, w sumie to jak czytam co napisalas i patrze na zdjecie to masz racje, ale jak napisalem - dla mnie to raczej ciekawostka niz jakies wieksze zainteresowanie, dzieki

A co powiesz o takim kadrze?

A teraz krzaczory

4.

5.

6. I takie cuś

szopen  Dołączył: 20 Maj 2007
krzaczory ładne :) 4 taka w sam raz na uspokojenie (się); w 5 słup był dobrym pomysłem
a z portretów 3 bardzo udane -- tylko LG dopracować

szopen - dzieki wielkie

Galeria krakowska

7. Pionowo

8. Poziomo

9. I cuś jeszcze

10. Raczej FUN - jak sie fajnie niebo poodbijalo przez okno w obiektywie

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
8. najbardziej działa,
przy patrzeniu na 7. boli mnie prawe ucho,
a 9. jest, i tyle

moim zdaniem

Aaaa.... w portfolio masz bardzo fajny dział "Przyroda", działający.
I to też działa.

ooo, przypomniałem sobie, że miałem swój wątek

Jak napisał Samp, że się mu podobało to daję. Nie wyostrzam za bardzo - bo nie lubię.

11.

12. To już nie portret - chociaż... :-D
Łursus :mrgreen:

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
Ursus gniecie :-D Kadr prawie jak z kreskówki, brakuje mu tylko fajki w grillu i kapelusza ;-)

DrEwNiAK  Dołączył: 29 Sty 2008
Przeglądałem twoją galerię i staje się twoim fanem 8-) Niektóre naprawdę na plus duży!

matth, DrEwNiAK, - dzięki

13.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Ha, no to już wiem czyje jest zdjęcie Nr 8 w propozycjach do jesiennej części kalendarza. Głosowałem na nie, b. mi sie podoba. :-)

Skocz do: