No nie wiem co sie dzieje. Jak byk widze tylko 2.2.17.PiotrR napisał/a:2.2.17? Dzerry, jaja sobie robisz, czy ci przeglądarka stronę z cachu ciągnie?
pozdrawiam,
dzerrry
Ż jest P... p.
NIe, dzieki - juz mam z repozytorium sourceforge'a. Tylko mnie frapuje o co chodzi z ta strona http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html - moze cos na proxy admin ustawil. Gimpa nie lubi, czy co?zorzyk napisał/a:To małe jest - ściągnąć Ci?
pozdrawiam,
dzerrry
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
dzerry napisał/a:No nie wiem co sie dzieje. Jak byk widze tylko 2.2.17.
NAFO expansion is non-negotiable
pozdrawiam,
dzerrry
awakqwq napisał/a:Kytutr, PiotrR, wybawcy
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
awakqwq napisał/a:szkoda że nie można nim plików DNG z mojej dychy obrabiać![]()
Kytutr, dzieki za multiplatformowa rade, ale ja pisze te slowa z klawiatury nalezacej do dosc duzej firmy IT, ktora mi placi miedzy innymi za to, ze pomagam innym rozwiazac duzo bardziej skomplikowane problemyKytutr napisał/a:Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki:
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:pisze te slowa z klawiatury nalezacej do dosc duzej firmy IT
dzerry napisał/a:Musze czasem spreparowac w robocie jakiegos screenshota i duzo lepiej mi to idzie w GIMPie niz w firmowym PaintShopPro
Nie od dzis wiadomo, ze w biznesie wydajnosc jest najwazniejsza. Szkoda tylko, ze czytajac forum w pracy, musze sie zadowolic jakas tam kawa. A przeciez oczywista oczywistoscia jest, ze wydajnosc czytania forum najbardziej poprawia niefiltrowane piwo pszeniczne.Kytutr napisał/a:żeby mi się dobrze i wydajnie Pentax@PL przeglądało.
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:wydajnosc czytania forum najbardziej poprawia niefiltrowane piwo pszeniczne
No ale jak juz musisz w programie skanujacym, to musisz ocenic gdzie tej magenty jest najwiecej - swiatla, poltony, cienie - wybrac kanal zielony, zlapac dziarsko krzywa w odpowiednim miejscu i do gleby z nia - tylko nie za mocnomatb napisał/a:ajnie, ale ja chcę kolory korygować w programie skanującym
pozdrawiam,
dzerrry
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Ż jest P... p.
K-1, SMC FA*24/2, SMC FA*300/4.5, T 28-75/2.8: 645N+FA 45-85/4.5+ A 35/3.5, seria tradycyjnych korpusów bagnetu "K" i nawet jakieś Nikony oraz osprzęt do wszystkiego i niczego.
Ale po co? NIe wystarczy ci nienaswietlony kawalek z poczatku filmu? Jaka roznica, czy bedziesz sprawdzal czysta biel, czy czysta czern?matb napisał/a:Teraz tylko trzeba nabrać przyzwyczajenia, żeby na pierwszą klatkę (albo każdą "nową", znaczy w nowych warunkach) strzelić fotkę szarej karcie/wzornikowi bieli
pozdrawiam,
dzerrry
matb napisał/a:Teraz tylko trzeba nabrać przyzwyczajenia, żeby na pierwszą klatkę (albo każdą "nową", znaczy w nowych warunkach) strzelić fotkę szarej karcie/wzornikowi bieli. Tylko skąd taką brać? W sklepiku koło domu za kartę Kodaka chcieli ode mnie 50zł
Widać do torby/plecaka na razie będę kartkę z białego brystolu ładował, albo coś podobnego