k10d - just did it - uff!
a_czacha napisał/a:Coś mi chyba w międzyczasie umknęło...
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
K10D | Z-1p | ME super | Nikon F100 | Yashica Mat-124g | Canon G5 | DA 70 f2.4 | DA 16-45 f4 | SMC-M 200 f4 | SMC-K 50 f1.2 | 360FGZ | D-BG2 | MOJE ZDJĘCIA
screwdriver napisał/a:A generalnie pierwszy był "Top Secret"
K10D | Z-1p | ME super | Nikon F100 | Yashica Mat-124g | Canon G5 | DA 70 f2.4 | DA 16-45 f4 | SMC-M 200 f4 | SMC-K 50 f1.2 | 360FGZ | D-BG2 | MOJE ZDJĘCIA
CytatA generalnie pierwszy był "Top Secret".... ech.... idę odkurzyć Commodore C64 :) Przepraszam za OT
screwdriver napisał/a:Z tego co wiem, najstarszym pismem o grach komputerowych był Secret Service...
K-7+DA16-45mm F/4+SMC FA-P 50mm 1.4+SMC-M 85mm F/2+Sigma 105mm EX F2.8+FA 80-320+Metz 48 AF-1
StarskiPL napisał/a:Foto Video to musi być bardzo fachowa prasa. Zupełnie jak Pani domu...
Database backup in progress please wait few seconds.
gator napisał/a:Obiektywizm
gator napisał/a:sprawiedliwości
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
Marcinicus napisał/a:Z tego co wiem, najstarszym pismem o grach komputerowych był Secret Service...
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
żartujesz prawda? Nie sadzę żeby robili jakiekolwiek zdjęcia, byłbym zdziwiony gdyby w ogóle autor testu miał te aparaty w rękachzy napisał/a:Dodano: 2007-11-16, 20:08 ]
poza tym k100 i d50 to ta sama matryca wiec dziwny jest taki wynik, nie wiadomo czy robili jpegi czy rawy
Myślę że Pani domu prezentuje znacznie wyższy poziom niż Foto Video jeżeli chodzi o treści przekazywane docelowemu czytelnikowiStarskiPL napisał/a:Foto Video to musi być bardzo fachowa prasa. Zupełnie jak Pani domu...
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Michu napisał/a:A fakt, że testy często przypominały artykuły sponsorowane nie powinny zbytnio dziwić, gdyż jest to częsta metoda promocji danej marki.
Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Michu napisał/a:Na poziomie amatora (do którego zaliczam się wraz ze zdecydowaną większością użytkowników naszego forum) naprawdęuważacie, że ma duże znaczenie wybór puszki? Jakie by to miało znaczenie, czy masz K1000D, E510, D40, 400D czy A100? Czy zdjęcia przez to były by gorsze?