predoo  Dołączył: 26 Sie 2006
ale marzę o zwykłej wersji :)

dtox  Dołączył: 20 Maj 2007
znalazlem u dziadka w komodzie, ile to warte? :mrgreen:

tylko 5k ojro

fajnie kupie sobie kilka eLek :-)

mi wystarczy taki mały zestawik

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Hej, ale to watek poswiecony pieknym aparatom a nie wyrobom jubilerskim :-P

przepraszam, prosze mnie ukarac :-P

Spinner napisał/a:
Potwierdzam - wizjer wielki a kultura pracy NIESAMOWITA... Wkurza tylko pierscien przyslon - na koncu szkla i wogole "nie w ta strone" sie kreci jakos...

Kiedys na pewno go kupie... :roll:

wkt  Dołączył: 03 Lip 2007
dtox napisał/a:
przepraszam, prosze mnie ukarac :-P

detox, wymierzam ci karę oddaj mi swojego EOS 40D. Modelki możeż sobie zatrzymać.

Cytat
detox, wymierzam ci karę oddaj mi swojego EOS 40D. Modelki możeż sobie zatrzymać.

za blad w mojej ksywie, karze nie poddam sie dobrowolnie.

wkt  Dołączył: 03 Lip 2007
ojoj ale ci się udało pokaż teraz jakieś dobre fotki ;-)

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007

cypis  Dołączył: 18 Gru 2006
i jeszcze trochę prywaty - ponieważ od ponad 20 lat jest ze mną urocza yashica fx-d, więc pozwolę sobie przypomnieć o tej pani i zachęcić wszystkich entuzjastów fotografii do randki z nią. Babka z klasą, zaręczam, a do tego niedroga ;-)

GRZESIO  Dołączył: 05 Mar 2007
ponoć z czarnymi jest bardzo egzotycznie :mrgreen:

Marek  Dołączył: 21 Kwi 2006
cypis napisał/a:
i jeszcze trochę prywaty - ponieważ od ponad 20 lat jest ze mną urocza yashica fx-d, więc pozwolę sobie przypomnieć o tej pani i zachęcić wszystkich entuzjastów fotografii do randki z nią. Babka z klasą, zaręczam, a do tego niedroga ;-)
Obrazek

Mam rozumieć że chcesz ją wymienić na nowszy model :-) Tylko te 20 lat używania przez Ciebie..... :mrgreen:

cypis  Dołączył: 18 Gru 2006
Marek napisał/a:
cypis napisał/a:
Obrazek

Mam rozumieć że chcesz ją wymienić na nowszy model :-) Tylko te 20 lat używania przez Ciebie..... :mrgreen:

no co ty?! Nikomu jej nie oddam. Tyle wspomnień i przeżyć. Będzie ze mną nawet jak dostanie zawału, choć jak na razie ma krzepę jakby czas nie płynął... zachęcałem do randki z jej klonami ;-)

[ Dodano: 2008-01-07, 21:48 ]
GRZESIO napisał/a:
ponoć z czarnymi jest bardzo egzotycznie :mrgreen:

mam właśnie czarną :mrgreen:

jacekh  Dołączył: 08 Maj 2007
Ciekawe, że w galerii Canoba nie ma Canonmatica :mrgreen: ;-)

Ale faktycznie niektóre to niezłe cacuszka

dzerry  Dołączył: 01 Maj 2006
dan napisał/a:
Hmm... jakos mnie nie rusza LX. I nie wiem dlaczego, bo dizajnersko jest swietny. Moze troche zbyt konserwtywny?
Mlody jestes, nie znasz sie ;-) Ja mojego eliksa nigdy nie sprzedam. Nie wiem tak naprawde co ten aparat w sobie ma, ale doszedlem kiedys do wniosku, ze to jest esencja wszystkiego co sie kocha i nienawidzi w Pentaksie. Totalnie zroslem sie z tym aparatem i czegokolwiek bym nie probowal, to i tak z eliksem czuje sie jak w domu.

dz.

Dancer  Dołączył: 04 Wrz 2006

moja niunia

dzerry napisał/a:
Mlody jestes, nie znasz sie

Pewnie tak, byc moze do tego trzeba dorosnac, tak jak do whisky (ble!) :-P

Tak naprawde nie zzylem sie jeszcze z zadnym apratem. Lubie ladnie zaprojektowane rzeczy, apraty tez, wiec czesto pociaga mnie w nich sam wyglad. Mimo to traktuje je jako narzedzia, dlatego chcialbym miec Besse czy Contaksa G. Nie grzesza uroda, ale za to sa baaardzo praktyczne :-)

Rozumiem i szanuje jednak Twoj sentyment do LX-a. Znalazles sprzet, ktory pasuje Ci pod wzgledem dizajnu i funkcjonalnosci.

Na te chwile moge powiedzec, ze nie ma szans, zebym pokochal jakakolwiek cyfre :-x I nie nawet nie zamierzam sie z tego tlumaczyc :-P

Skocz do: