No reason to get excited.
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Nie znasz się.Żaba napisał/a:wysokie iso to nie wszystko
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
Aparaty szczęścia nie dają...
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
Pentagram napisał/a:A czy uważasz, że w α900, D700 lub EOSach 5d punkty rozmieścili na większej powierzchni? To są układy AF przeniesione z APS-C.andrusz napisał/a:Wpadką 850-tki jest wąskie rozmieszczenie punktów AF
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
andrusz napisał/a:Ale porządnie, to ma dopiero 1Ds Mk III:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
andrusz napisał/a:Filmów nie kręci
dominik napisał/a:Dobre ISO nie jest złe :) ja tam się nie obrażę za iso zylion :)
nowe matryce back-illuminated naprawdę świetnie się sprawują. Jak doczekamy tego w pełnej klatce, to spokojnie owe iso3200 będzie gładziutkie przy 12Mpix. :)
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
opiszon napisał/a:andrusz,
na tych linkach co podałeś to ja nie widzę różnicy między Nikosiem a Canonem
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
andrusz napisał/a:Czyli najlepiej (najszerzej) rozmieszczone punkty AF mają puszki APS-C
Pentagram napisał/a:WuWu84, ale to nie była rozmowa o wielkości czujników, tylko o ich położeniu.
15-35-70 ltd
MMM napisał/a:Pewnie nie będę odkrywczy ale "macałem" dziś a850. Oszczędności w wykonaniu widać wszędzie. Klapki baterii i karty jak w kompakcie, żadnych zabezpieczeń, nawet uszczelek poskąpili. Wyświetlacz malutki i niezbyt czytelny. Szkoda.
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.
15-35-70 ltd