Pozdrawiam
Arti
Niemy napisał/a:w 79 nie widze żadnegoświatła spod pachy od tyłu. po cieniu torebki widac skad jest światło, i tylko ten cień torebki jest mocny reszta ładnie.
Niemy napisał/a:Coż jakieś inne mam odczudie ale co kraj to obyczaj.
Pentax, szkło, lampy, tło i co?
Arti napisał/a:Mnie bardziej razi to, że jest strasznie duża różnica w barwie zastanego a flesza.
Arti napisał/a:Ale zgodzisz się, że dziewczyna fajna?
Arti napisał/a:Mnie bardziej razi to, że jest strasznie duża różnica w barwie zastanego a flesza.
grabber napisał/a:Do tego typu zdjec przydalby sie jakis cmos najlepiej na pelnej klatce.
AF jezdzi po calym zakresie modelka patrzy sie na mnie jak na idiote kurcze :)
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
grabber napisał/a:Ja nie widze znowu na 79 cienia od torebki :)
matth napisał/a:Cmos do iso 200? Uwierz mi, że CCD na tej czułości jest lepsze. A jak ciemno jest to ostrość ustawiamy paluszkami
Niemy napisał/a:Owszem, zgadzam się fajna i lepsza od tej poprzedniej.
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
<pozdrawiam>
M.
Zupełnie odpentaksiony
K5IIs + trochę gratów
grabber napisał/a:Zastane to bylo jakies sodowe czy cos w tym stylu. Orginalnie wyszlo jeszcze bardziej zielone tylko troche zmiejszylem nasycenie. Tytaj z WB trzeba selektywnie.
grabber napisał/a:i jeszcze do tego byla kontra.
Pozdrawiam
Arti
Arti napisał/a:Kurcze, na 80 to chyba z lewej coś poświeciło, torba się świeci a nie powinna. Ale na pozostałych jej nie mogę zauważyć.
White napisał/a:Dawaj dalej bo dziewczyna bardzo ładna
BartekKw napisał/a:dawaj więcej fot
K5IIs + trochę gratów
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
BartekKw napisał/a:Ale dół i ręce już gorzej - zostawiłeś jakieś smugi wzdłuż rąk - pozostałości po obróbce przy prawdopodobnie "odzielenianiu" :) Ale i tak się podoba