ClicoFantastico, przeciez kazde dziecko wie dlaczego odswiezasz ogloszenia i twoje tlumaczenie jest tutaj zbedne. Dostales sygnal, ze taka praktyka jest najprosciej w swiecie niewygodna dla zwyklych uzytkownikow, wiec najlepiej by bylo, gdybys ty i inni, po prostu przestali ja stosowac. Gielda to jest tylko slup ogloszeniowy sluzacy kolezenskiej wymianie sprzetu. Jesli chcesz uzywac bardziej agresywnych srodkow komunikacji, allegro stoi otworem.ClicoFantastico napisał/a:Robię to po to żeby ogłoszenie było na górze, bo z moich obserwacji wynika że ogłoszeń na 4-5 stronie prawie nikt nie czyta.
No i na przyklad mozna bylo poprosic o to kolege, co nie?ClicoFantastico napisał/a:Na starej giełdzie było bardzo fajnie, bo jak ktoś odpowiedział na ogłoszenie to wątek sam wskakiwał na górę, tu niestety nic takiego nie ma
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Dostales sygnal, ze taka praktyka jest najprosciej w swiecie niewygodna dla zwyklych uzytkownikow, wiec najlepiej by bylo, gdybys ty i inni, po prostu przestali ja stosowac.
dzerry napisał/a:
[ Dodano: 2009-12-09, 13:05 ]
No i na przyklad mozna bylo poprosic o to kolege, co nie?ClicoFantastico napisał/a:Na starej giełdzie było bardzo fajnie, bo jak ktoś odpowiedział na ogłoszenie to wątek sam wskakiwał na górę, tu niestety nic takiego nie ma
mygosia napisał/a:
Jak to sie mowi - "uderz w stol, a nozyce sie odezwa".
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
Nie chcę dolewać oliwy do ognia, ale skąd takie dane? Była jakaś ankieta, którą przeoczyłem?ClicoFantastico napisał/a:na strony poniżej 3 prawie nikt nie zagląda.
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
Marooned napisał/a:Nie chcę dolewać oliwy do ognia, ale skąd takie dane? Była jakaś ankieta, którą przeoczyłem?ClicoFantastico napisał/a:na strony poniżej 3 prawie nikt nie zagląda.
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
ClicoFantastico napisał/a:Najwięcej jest pierwszego dnia, potem coraz mniej.
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
plwk napisał/a:ClicoFantastico napisał/a:Najwięcej jest pierwszego dnia, potem coraz mniej.
Logiczne, ten kto zobaczył je pierwszego dnia i go nie zainteresowało nie będzie zaglądał do niego ponownie.
ClicoFantastico napisał/a:Ale wiele osób zagląda na forum raz na jakiś czas i może nie chce im się przekopywać przez ileś tam stron.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
mygosia napisał/a:ClicoFantastico, uswiadom sobie, ze ZAWSZE tak bedzie.
Szkodzisz samemu sobie, bo jesli KAZDY bedzie robil tak jak Ty, to wkrotce codziennie bedziemy mieli 200 nowych ogloszen - i wowczas Twoje w ciagu 3h bedzie na 4 stronie. Co wtedy? bedziesz wrzucal ogloszenie co godzine?
ClicoFantastico napisał/a:Może po prostu jestem trochę sfrustrowany że nie mogę paru gratów sprzedać za tyle ile bym chciał
ClicoFantastico napisał/a:nie masz na tym forum władzy absolutnej
ClicoFantastico napisał/a:Co do zamykania giełdy, to cieszę się że (jeszcze?) nie masz na tym forum władzy absolutnej
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
Samsung GX-20+grip| Pentax MZ-7 | Pentax DA 16-45 f4 | Pentax FA 50 f1.4 | Sigma 70-300 f4-5.6 APO | Pentax AF 540 FGZ
http://pawelzqx.digart.pl/
"Living is easy with eyes closed"
Bardziej denerwuje mnie inne naginanie regulaminu.mygosia napisał/a:jak iinni uzytkownicy zaczna w ten sposob naginac regulamin
Sprzęt nie jest ważny. Ważne są zdjęcia.
Ze swoich nigdy nie jestem zadowolony.
Pentax K10D | Sigma 17-70 F2.8-4.5 macro, Weltblick 300 F5.6, Phoenix 650-1300 (2600 z TC x2)
Lumix GX80 | Lumix G 12–32 f/3.5–5.6, Lumix G 45-150 f/4.0-5.6, Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8
Pozdrawiam
Kiedyś tu będą zdjęcia
PENTAX k200D; PENTAX DA 3,5-5,6 18-55 AL II, PENTAX DA 4-5,6 50-200, MC HELIOS 44K-4 2, PENTAX F 1:1,7 50; TAMRON 28-105 4-5,6 AF IF; Lensbaby 2.0
Jak robi się zdjęcia? ;)
15-35-70 ltd
Pozdrawiam,
Piotrek
6x7, 1/2.33"