iso50  Dołączył: 06 Gru 2006
struna przelew poszedł. Uzbrajam się w cierpliwość i czekam na sygnał, że już są:)
W tytule przelewu podałem adres i opcję zamówienia - n2 kliny i linie do k100d.

struna  Dołączył: 22 Mar 2007
czy wam wszystkim trzeba tłumaczyć jak dzieciom??
skąd ja do qrwy nędzy mam wiedzieć kto mi wpłacił pieniądze jak dostaje tytuły przelewów np: "MATÓWKA Z LINIAMI POMOCNICZYMI K100q", a może mam siedzieć 2 dni i spisywać jak który z was sie nazywa żeby móc chwalebnie po godzinie odnaleźć który przelew jest jego

a teraz poproszę od każdego maila:
w tytule proszę wpisać: "matówka - [nick z forum]" (np. matówka - struna)
w treści:
"[imię i nazwisko]
[adres zamieszkania]
[wpłacona kwota]
[co zamówiliście]"
(czyli np.:
"Jan Kowalski
ul. Wrocławska 1/2
52-315 Wrocław
115 zł
matówka z liniami do k100d")

Kfan  Dołączył: 02 Mar 2007
struna napisał/a:
maras66 zrezygnował z muszli, więc już brakuje tylko jednej

Jakby co to ja się mogę poświęcić ,w końcu dobrze jeszcze widzę.
Czyli jakby nie było więcej niż 5 sztuk to dobrowolnie zgłaszam się na rezygnatora z muszli.
Jak będzie więcej niż 5 to biorę.
struna: wysłałem Ci potwierdzenie przelewu w pdfie tam są moje dane, mam nadzieję ze masz jasność co do mojego zgłoszenia.

gezeb także zrezygnował z muszli, więc dla wszystkich starczy ;-)
tym samym zamykam w tym momencie listę
mam nadzieje że wszyscy którzy potwierdzili mailowo chęć zakupienia fantów zrobili przelewy
pozdrawiam

Krzychoo  Dołączył: 13 Wrz 2006
Witam!
Przelew poszedł, e-mail też.
Pozdrawiam!

no i znowu dopiąłem sprawę do końca :-P
chińczyk umówiony, paczka przygotowana
dogadałem sie z nim że jutro mu puszczam kasę przez paypala, oczywiście jak będę :-? miał zaksięgowane wszystkie pieniądze, bo sam nie mam za bardzo z czego wyłożyć, no powiedzmy za jedną, czy dwie matówki, ale ja też od niego biorę i trochę mi wyczyści to konto. w związku z powyższym jeszcze raz przypominam tym co "zapomnieli" wysłać mi pieniędzy, żeby to zrobili, lub mieli tą cywilna odpowiedzialność żeby się przyznać że nie wpłacili, bo przez nich reszta będzie niepotrzebnie czekała.
jeżeli jutro kolesiowi prześle kasę on w poniedziałek rano wysyła paczkę, no i jeżeli sie uda znowu tak szybko jak wtedy to w sobotę powinienem mieć ją już u siebie

Lukasz  Dołączył: 02 Wrz 2007
Przelałem pieniądze. Pozdrawiam.

Po pierwsze to była ostatnia akcja z moim ściąganiem matówek / czegokolwiek z chin dla ludzi tak z dobrego serca.
Po drugie dalej czekam na potwierdzenia przelewów lub zaksięgowanie pieniędzy na moim koncie od Lenina i od Nathana
Po trzecie szanowny panie Iso50, na początku zdecydowałeś się na matówkę bez linii, a później faktycznie wysyłałeś mi potwierdzenie że chcesz matówkę, ale nie zwróciłeś uwagi na to że zmieniłeś zdanie i chcesz z liniami, nawet nie napisałeś że na liście jesteś w złym miejscu, tak więc jak na razie to mam dla ciebie zamówioną matówkę bez linii, wysłałem maila do chińczyka czy jest opcja zmiany, ale nie wiem co odpisze

to na tyle ode mnie, poprzednia grupa była bardziej zorganizowana :-?

[ Dodano: 2007-09-07, 18:32 ]
zapłaciłem kolesiowi, w sumie wyszło 2445,29 zł ($854,5)
wysyłka wyszła $38,5, jest nas 19 szt, czyli po $2
dolar wyszedł po 2,8617 zł

matówka z klinem => $24 + $2 = $26 => 74,5 zł
matówka z klinem i liniami => $32 + $2 = $34 => 97,30 zł
muszla powiększająca => $40 + $2= $42 => 120,20 zł

teraz trzymać kciuki za to żeby sie znowu udało bez cła i vatu :D

a i jeszcze jedno, do tych którzy mi dzisiaj wpłacali, nie muszę wymieniać bo już to zrobiłem wcześniej, nie ładnie panowie, musiałem pożyczać kasę żeby móc za was wyłożyć, wasza beztroskość mnie rozwaliła, byle bym nie musiał robić więcej interesów z takimi jak wy

iso50  Dołączył: 06 Gru 2006
jak dostanę tą bez linii to też wcale się nie obrażę

iso50 udało sie załatwić dla ciebie matówkę z liniami ;-)

lenin (Rafal Osobka rafael@ats.pl ??) , czy jak ci tam było, jak dla mnie masz bana na jakiekolwiek interesy ze mną, zamówiłeś O-ME53 i nie przelałeś pieniędzy

w związku z tym że w/w osoba prawdopodobnie nie wyśle mi pieniędzy będę miał do sprzedania:

1 x O-ME53 NIE AKTUALNE - koleś zaplacił

jeżeli nie spieprzę swojej matówki podczas instalacji w mojej kasetce to będzie także:
1 x matówka z klinem i liniami do k100d
oraz jeżeli nie kupię sobie kadyszki :-? :
1 x matówka z klinem i liniami do k10d

wszystko będzie do sprzedaży dopiero po zakończeniu całej akcji, czyli mniej więcej za tydzień, wystawie to na allegro i podam linka w dziale giełda

tym samym odpowiadam na maile które dostawałem, na razie jak widać nie mam wolnych matówek, a jak będą to dowiecie sie z tego wątku i z działu giełda ;-)

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
struna chętnie łykne ta matówke do k10d z matówka z klinem i liniami? Prosze o odpowiedz

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
Ja bym może to 1 x O-ME53 wziął. Ale to tylko wstępna deklaracja jest.

to może ja jeszcze raz napisze

MATóWKI KTóRE MI ZOSTANą WYSTAWIE NA ALLEGRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak samo jak O-ME53
czytanie ze zrozumieniem się kłania
pozdrawiam

Żaba  Dołączył: 08 Cze 2006
strunanie ma potrzeby krzyczeć chciałem tylko zapytać czy nie moge jej kupić teraz. Nie to nie, nie ma sprawy po co wrzask?

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
struna, planujesz dalsze akcje z matówkami z klinikiem i rasterkiem albo liniami, bo nie chciałbym wchodzić awakqwq'owi, w paradę na allegro

to nie był wrzask :-P tylko wypowiedz stosowna do ilości maili i zapytań które dostaję, o treści: ja chcę..., czy masz..... itd

na razie niemożna kupić, ani zarezerwować, ani zaklepać
wziąłem więcej dla siebie i dopóki będę wiedział że nie są mi potrzebne to nie będę przyjmował jakichkolwiek rezerwacji

co do ewentualnych następnych zamówień, to raczej nie jestem już zainteresowany, tym razem było za dużo problemów, ludzie byli dużo bardziej niezorganizowani niż poprzednio, za niektórych musiałem wykładać pieniądze, a koleś lenin w ogóle zapadł się pod ziemie

mogę przemyśleć następną partię, ale to dopiero początek października, tylko pewne i zdecydowane osoby, tylko kasa wcześniej na moim koncie

pozdrawiam

struna napisał/a:
tylko kasa wcześniej na moim koncie
Od początku powinieneś w ten sposób działać, nie byłoby kłopotów

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
struna, istnieje opcja, abyś w razie następnej akcji założył po prostu nowy wątek? Nudziło mnie czytanie podziękowań i zrzekania się jakiejś reszty i przegapiłem drugą serię.

lipalipski napisał/a:
struna, istnieje opcja, abyś w razie następnej akcji założył po prostu nowy wątek? Nudziło mnie czytanie podziękowań i zrzekania się jakiejś reszty i przegapiłem drugą serię.
Przyłączam się do prośby

subby  Dołączył: 26 Sie 2007
dokładnie, z mojej strony to samo przyłączam się do prośby poprzedników

Swoją drogą wystarczyło napisać mail ze robisz drugą serie do tych trzech czy iluś osób które wpisały w temacie, że chcą matówki, a tu cisza i większość z nas przegapiła akcje - stąd możliwa duża ilość maili o treści "czy masz..." (na dobrą sprawę wysyłanie w eter maili nie jest zbyt zabawne i oczekiwałem chociaz odpowiedzi "pocałuj się w d.")

no offence, oczywiście doceniam to, że w ogóle miałeś chęć zabrać się za organizowanie takiego zamówienia, ale tak to wyglądało z mojej strony, a zważając za to za przez ostatni miesiąc codziennie zaglądałem do wątku, żeby nie przegapić akcji, a w tym tygodniu akurat leżałem z gorączką w łóżku, możesz się domyślić ze zbytnio szczęśliwy nie byłem jak dowiedziałem się że po wszystkim :)

Skocz do: