I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
To są dane tylko z rynku japońskiego, a oni chyba wola mniejsze aparaty - stad duża popularność bezlusterkowcow na ich rynku (prawie 40% aparatów z wymienna optyka)espresso napisał/a:Zaskoczony jestem tak niskim poziomem wiary w moc obrazków z FF, wynikająca z niewielkiego udziału w rynku.
opiszon napisał/a:prawie 10% to mało
CzareK
CytatLustrzanki:
- 91,35 APS-C
- 8,7% FF
FF, Crop / Klisza, Cyfra / 12mm - 400mm
raczej 0.005%pipeman napisał/a:A jeszcze do tego może z 0,5% to 645 (jedyny słuszny format) więc było by 100,55%
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
cube007 napisał/a:pomieszałeś dane romeck
Królestwo za jedno zdjęcie! @czarnobialestudio
W połowie lutego są japońskie targi Camera&Photo Imaging - CP+...x4rd napisał/a:Zobaczymy, czy w przeciągu miesiąca - dwóch coś pokażą, chociaż osobiście myślę, że niedługo zostaniemy poinformowani o odświeżeniu linii FA.
PentaGrupa na FB | Zapraszam również na moją stronę poświęconą fotografii nieruchomości - bshots.pl
Mother Earth will swallow you ...
paszczak007 napisał/a:Ricoh zamierza budować markę poprzez między innym sponsoring imprez sportowych (skoki narciarskie),
...piękne są tylko chwile...
Zenit 12xp + Helios, Jupiter i inne,
K200, K3 II, kit II, DA 15/4, DA 35/2,8, S 50/1,4, DFA 100/2,8, DA*60-250/4 + HD1,4 AW, AF 540 FGZ
pełna klatka na rynku już jest (no ale nie Pentaxa) i sytuacja postępuje tak, że nie ma problemów z dostępnościąpaszczak007 napisał/a:jednakże data jej pemiery nie została jeszcze ustalona, a zależy ona bowiem od postępującej sytuacji na rynku
K10D, PSE 11
W sumie to nawet dosyć spójne - niszowy sport, to i niszowe aparaty...paszczak007 napisał/a:e) Ricoh zamierza budować markę poprzez między innym sponsoring imprez sportowych (skoki narciarskie)
K-5IIs, K-5, K10D+D-BG2+KatzEye+0-ME53
DA10-17/3.5-4.5, DA12-24/4, FA31/1.8 Limited, FA35/2, FA43/1.9 Limited, FA50/1.4, FA77/1.8 Limited, DFA100/2.8 Macro, DA*200/2.8
AF-540 FGZ
K10D, PSE 11
K10D, PSE 11
opiszon napisał/a:ee, nie, żeby AF trafiał w konkretnego piona szachowego, to by musieli rozmiar punktów AF zmienić
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
nie ma mnie w internecie