Canon: 5D, 5DMk3, L 24-105 f/4, L 24-70 f/2.8; L 85 f/1.2, L 16-35 f/2.8 Mk2, 50 f/1.8, 85 f/1.8, 2 x 580 EXII i oczywiście Samyang 14 f/2.8 ^^.
SunShine Studio's
pozdrawiam,
dzerrry
No i zrób tam zlot pentaksiarzydzerry napisał/a:Ktorego listopada wynajme sobie mieszkanie w Sea Towers na miesiac.
4xPentax P30T + Pentax MV + SMC-M 28mm 1:2.8 + SMC-M 50mm 1:1.7 + SMC-M 135mm 1:3.5 + Pentax AF160
Pentax Auto 110
Pentax K10D
Fujifilm X20
Miłośnik pełnej klaty
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
"Inteligentni ludzie często zmuszani są do picia aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
dzerry napisał/a:Ktoregos listopada wynajme sobie mieszkanie w Sea Towers na miesiac.
dzerry napisał/a:zdjecie, ale z emocjonalnego punktu widzenia lokalesa
Waidodayo!
hungry.ant
E, ja to raczej nie dla zdjec bym sobie pomieszkal w takim mieszkanku z widokiem na ZatokeMertz napisał/a:Wychodzisz na zewnątrz, cykasz fotkę, dwie, trzy
Ze 3 razy widzialem. Na Zatoce to te sztormy nie sa jakies spektakularne, ale za kazdym razem to bylo ogromne wrazenie. Prawdziwa jazda to jest dopiero sztorm w lodce na srodku morza, albo i lepiej oceanuMertz napisał/a:A jak wygląda sztorm z pkt. widzenia lokalesa?
pozdrawiam,
dzerrry
Mertz napisał/a:Dokładnie to samo mówił mi Grześ Kowalewicz (pamięta go tutaj jeszcze ktoś?) o schronisku na Połoninie Caryńskiej - budzisz się o 4-5 rano, przeciągasz, kawka. Wychodzisz na zewnątrz, cykasz fotkę, dwie, trzy - i masz takie ujęcia, jakich inni nie zrobią przez całe życie.
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
Pozdrawiam, Jurek.
Pentax K 1 II ,Irix 15 mm. 24-70, f-2,8. 15-30. f-2,8. 100 mm macro. oraz kilka szkiełek zbieranych od lat 80-tych
pozdrawiam,
dzerrry
pozdrawiam,
deckard
N
Jak Kacper, to i Jerzy Gumowski przy okazji, jak ktos lubideckard napisał/a:Obejrzyjcie galerię Kacpra Kowalskiego:
pozdrawiam,
dzerrry
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.
Pozdrawiam, Jurek.
Pentax K 1 II ,Irix 15 mm. 24-70, f-2,8. 15-30. f-2,8. 100 mm macro. oraz kilka szkiełek zbieranych od lat 80-tych
pozdrawiam,
deckard
N
gilby napisał/a:Pawła Młodkowskiego poznałem osobiście, kupując od niego nikkora 17-55. Mieszka niedaleko mnie. Bardzo fajny gość.
A nikkora sprzedawał, bo wygrał Grand Prix Konkursu Fotograficznego National Geographic i dostał tam D3 + 24-70.
Świat już wszystko połknął, strawił, wysrał i prezentuje to jako materiał twórczy.