l_uka napisał/a:To teraz ilu z Was uzywa na forum tego samego hasla, co do poczty/gg/banku(!)?![]()
![]()
![]()
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
diplodok napisał/a:ja! ja! ja!
Stormtrooper's K-x
Soccer mom's V1
Fakt. Trzeba zacząć uważaćArti napisał/a:dzerry napisał/a:
W kazdym podreczniku kampanijmym jest pukt, ktory zaleca fotografowanie takich smetnych panow z wasami.
Kurde, muszę zmienić swój "image"...
l_uka napisał/a:To teraz ilu z Was uzywa na forum tego samego hasla, co do poczty/gg/banku(!)?
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
Arti, djack, widzialem was obu i nie wygladacie na smetnych panow z wasamidjack napisał/a:Fakt. Trzeba zacząć uważać![]()
pozdrawiam,
dzerrry
Pójde o zakład, ze to już nieaktualnediplodok napisał/a:ja! ja! ja!
Ż jest P... p.
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
l_uka napisał/a:
wszystko fajnie, a gdybym chcial dolaczyc sie do tej sieci TOR jako szkodnik i uzywajac zmodyfikowanego softu posrednika (banalne do zrobienia, bo jest otwarte zrodlo), zaczalbym wykradac ludziom hasla? Dla mnie kazdy anonimowy posrednik (no bo nie mam wplywu na to, przez czyjego kompa leci moja trasa) jest wiekszym zagrozeniem, niz mozliwosc wysledzenia tras przez operatora (ktoremu przeciez ufam, skoro decyduje sie na wykupienie od niego uslugi).
| Samsung GX-1S | Nikon D300 | mała szklarnia | statyw GoldPhoto YH-324 | Kata 3N1-30
Według informacji oficjalnych, cała transmisja Skype'a jest szyfrowana i poza udostępnieniem mocy swojej maszyny i pasma internetowego nic nie grozi - dopóki program Skype nie zostanie zmodyfikowany tak, aby coś komuś od nas wysyłać (bo na to mu pozwalamy w ogólnym przypadku, zakładając, że głównie jest to nasza rozmowa VOIP).Tok'Ra napisał/a:takiego Skype'a
Ż jest P... p.
VoIPzorzyk napisał/a:że głównie jest to nasza rozmowa VOIP
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:Kiedys caly zespol czekal na mnie z wydaniem az poprawie 346 wystapien VOIP na VoIP. Cale szczescie grep ma opjce case sensitive![]()
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
ClicoFantastico napisał/a:A od czego perl -pi -e 's/VOIP/VoIP/g'
K10D tamron 18-250 zenitar 16/2,8 smc 50/1,4 metz44mz-2 FA50/1,4 velbon mini raynox
ClicoFantastico, prosze CieClicoFantastico napisał/a:o grepowałeś a potem ręcznie poprawiałeś?
pozdrawiam,
dzerrry
dzerry napisał/a:ClicoFantastico, prosze Cie![]()
dz.
"Jeśli twoje zdjęcia nie są wystarczająco dobre, to znaczy że nie masz odpowiednio dużego zuuuma"
pozdrawiam,
dzerrry
SuperA, K10D, 67II, MC: 24, SMC: 50, 90, 135, 35-105, 18-55
http://marcinkosciolek.com
Pozdrawiam
Arti
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel