guerilla  Dołączył: 23 Kwi 2006
Żaba napisał/a:
=
perl Ty po prostu snob jesteś i tyle. Napis na korpusie przeszkadza :shock: Szkoda w ogóle komentować takie podejście.

a czy jest w tym cokolwiek obraźliwego że ktoś chce mieć taki a nie inny napis na korpusie ?
od razu po polsku *snob*! bo coś mu się nie podoba, bo ma fanaberie i nie jest jak my, robotnicy z huty.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
guerilla napisał/a:
że ktoś chce mieć taki a nie inny napis na korpusie ?
Niech sobie ma, ale niech nie nawraca innych.
guerilla napisał/a:
nie jest jak my, robotnicy z huty.
Kask za ciasny?

sunshine  Dołączył: 25 Paź 2007
Żaba - po co odrazu osobiste wycieczki :-/ . Przecież Perl nie bił w ciebie :-? . Chłopaki be cool bo temperatura rośnie i czuje że zaraz komuś nerw szarpnie ;-) Przypominam tytuł tematu... ;-)

A jeżeli bawimy się w wycieczki to proponuję w góry stołowe ;-)

Pentagram  Dołączył: 21 Wrz 2006
Ryż podrożał

sunshine  Dołączył: 25 Paź 2007
Pentagram napisał/a:
Ryż podrożał

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Jak mnie boli, ze mam Samsung na aparacie :-D . Chyba umre z bolu :mrgreen: Moze ktos ma nalepki Nikon, Canon, Pentax? Zalepilbym sobie ten wiejski napis na pryzmacie :roll:

:lol:

argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
dan napisał/a:
Zalepilbym sobie ten wiejski napis na pryzmacie :roll:
ja zalepiłem Pentaxa :->

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
argawen napisał/a:
ja zalepiłem Pentaxa

Tego to kompletnie nie rozumiem :-P

Olka czy Szajsunga, to jest sens zakleic (coby profesjonalni fotograficy zawodowcy sie nie wysmiewali), ale Pentaksa? :roll:

plwk  Dołączył: 21 Kwi 2006
dan napisał/a:
Moze ktos ma nalepki Nikon, Canon, Pentax? Zalepilbym sobie ten wiejski napis na pryzmacie

Może być Tampax

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
dan napisał/a:
Moze ktos ma nalepki Nikon, Canon, Pentax?
Napisz do nich, niech Ci przyślą. Nie dość, że będziesz miał lepszy sprzet, to będziesz rządził na osiedlu. Jak nie mają nalepek, niech chociaż jakieś prospekty podeślą.

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
dan napisał/a:
Olka czy Szajsunga, to jest sens zakleic (coby profesjonalni fotograficy zawodowcy sie nie wysmiewali), ale Pentaksa?
Canoniarze i Nikoniarze też zalepiają. Wiem, bo widziałem.

MORKO  Dołączył: 25 Mar 2007
Pentagram napisał/a:
Ryż podrożał

Piwo też poszło do góry...

szarografit  Dołączył: 15 Gru 2007
djack napisał/a:
Canoniarze i Nikoniarze też zalepiają. Wiem, bo widziałem.

To nie tylko ja tak robię? :shock: Hmm, fajnie mieć bratnie dusze, poznać ich kiedyś muszę ;-)

Lord  Dołączył: 19 Mar 2008
szarografit napisał/a:
To nie tylko ja tak robię?

Niestety nie tylko Ty jeden wpadłeś na pomysł, żeby nie rzucać się w oczy. Znajomy prawie połowę obiektywy i samego aparatu ma w czarnej taśmie izolacyjnej, znaczy się - napisy pozaklejał :).

dżejpi  Dołączył: 04 Paź 2007
czasami ludzie się wstydzą swoich sprzętów ... 8-)

armar  Dołączył: 12 Maj 2007
dżejpi napisał/a:
czasami ludzie się wstydzą swoich sprzętów ... 8-)

Dokładnie - stać ich na co najmniej średni format w żelatynie, a kupują mały obrazek, albo nawet mikro obrazek, ale wydaje im się, że gdyby mieli cztery, albo pięć literek, to by zdjęcia ładniejsze wychodziły.
Jakieś zaburzenia w poczuciu własnej wartości, albo inne epizody depresyjne (F32.8)

Sierek  Dołączył: 02 Lut 2008
Znajomy ma swój cały sprzęt (między innymi EOS 5D) oklejony taśmą z prozaicznego powodu - zabezpieczenie przed drobnymi uszkodzeniami mechanicznymi. Twierdzi, że lepiej się później sprzedają.

WuWu84  Dołączył: 25 Wrz 2007
Sierek napisał/a:
Znajomy ma swój cały sprzęt (między innymi EOS 5D) oklejony taśmą z prozaicznego powodu - zabezpieczenie przed drobnymi uszkodzeniami mechanicznymi. Twierdzi, że lepiej się później sprzedają.

To ci heca - zatem użytkownicy piątek tacy profi że im rysy przeszkadzają? :->

Sierek  Dołączył: 02 Lut 2008
WuWu84 napisał/a:
To ci heca - zatem użytkownicy piątek tacy profi że im rysy przeszkadzają?

Nie im tylko potencjalnym kupcom.

korkotrampek  Dołączył: 26 Lut 2008
Sierek napisał/a:
WuWu84 napisał/a:
To ci heca - zatem użytkownicy piątek tacy profi że im rysy przeszkadzają?

Nie im tylko potencjalnym kupcom.

potencjalny kupiec jest potencjalnym użytkownikiem ;p

Swoją drogą jest jeszcze jedno uzasadnienie obklejania korpusów - taki korpus wygląda niezbyt atrakcyjnie, co czyni go mniej podatnym na kradzieże, a podróżując w różne egzotyczne części świata róŻnie to być może

a poza tym, to cholernie dużo tu offtopów

Skocz do: