MarWoj  Dołączył: 15 Mar 2007
Cytat
Za trójkę dzieci (przy odpowiednich zarobkach) starczyłoby i na nową kadwuszkę.

Tylko znajdz taka zone,ktora pozwoli Ci na takie "marnotrastwo" !:evilsmile:

Dancer  Dołączył: 05 Wrz 2006
Ja czekam i czekam na ten zwrot ... a tymczasem moja Bessa-R krzyczy głośno "gdzie mój ultron 35mm 1.7!!!!!?????" :-]

Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
A ja właśnie spełniam swoje chciejstwo, SIGMA 24-70/f2.8 zamówiona, jeszcze tylko na filterki wysupłać i ... w Tatry! Żal mi tylko PPD, ale są rzeczy ważne i ważniejsze.

Marek Wyszomirski  Dołączył: 18 Kwi 2006
A ja dwa tygodnie temu znalazłem dla córki tanią ofertę na K10D - zapytałem, czy chce kupić a ona... że nie ma sensu dwóch takich samych aparatów w domu trzymać - pogadała z żoną i ustaliły, że bierze ode mnie K10D a ja mam sobie kupić K20D. I... od kilku dni mam K20:-)

qameleo  Dołączył: 04 Wrz 2007
fajnie mnie córkę i żonę :)

matth  Dołączył: 21 Kwi 2008
Dobre geny.. A ta córka to tak.. ten.. no.. ile ma latek? bo dobrej żony szukam 8-) :evilsmile: ;-)

Prawdziwy DieHard by pytał ile ma obiektywów do tego K10D a nie ile ma lat:-))))

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
No więc ile ma? :evilsmile:

ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
A ja nic nie dostane.
Mimo calkiem niezlych dochodow nic nie place (tak maja studenciaki za granica :-D )

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Yyyy... nie wiem. Zegarek se kupię. Albo nic. W sumie to nie pamiętam, ile mi tego wyszło :)

Marek Wyszomirski napisał/a:
Prawdziwy DieHard by pytał ile ma obiektywów do tego K10D a nie ile ma lat:-))))

A kto mówi, że ja jestem DieHard? :-P ;-) btw gdyby coś jednak teges, to ja już mam K10 więc mógłbyś jednak córę wywianować w K20.. w końcu po co dwa takie same aparaty w domu :evilsmile: 8-)

Hermes  Dołączył: 04 Lut 2008
matth napisał/a:
Dobre geny.. A ta córka to tak.. ten.. no.. ile ma latek? bo dobrej żony szukam 8-) :evilsmile: ;-)

Nie pytaj o posag, tylko pucuj szkiełka i w konkury.

Matth - w zeszłym tygodniu dostała ode mnie k10D, więc zgodnie z teorią bezsensowności dwóch identycznych aparatów w domu jesteś na straconej pozycji:-)

:-> beznadzieja ;-)

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
Marek Wyszomirski napisał/a:
teorią bezsensowności

Pozwolisz, że to sformułowanie zapamiętam i będę wykorzystywał tu i tam? ;-) :-B

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
matth, szybko zmieniaj na K200D, jeśli chcesz mieć jakieś szanse, hehe. :-D

Uwsteczniać się? zapomnij ;-)

A tak ogólnie to swój zwrot wydałem właśnie na K10D 8-)

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
Jakie tam uwsteczniać? Pomyśl o przyszłości - masz szansę na fajną żonę, co Ci kupi K3D, jeśli taki wyjdzie. :-P Dobra, może zakończmy ten off-topikowy wątek. :-)

dsk obawiam się, że takiej żonie to nie dość, że sam musiałbym kupić K3D to jeszcze karton limitedów i kilka terra na fotki ;-) W końcu miłość jest ślepa :-P

No i EOT ;-)

bix  Dołączył: 22 Sty 2008
matth, przynajmniej jedna pasja by łączyła :-D . No i dobrze bo zawsze mógłbyś sobie takiego limiteda pożyczyć :evilsmile:

Skocz do: