Asahi
[Usunięty]
Samp napisał/a:
Same fotki nie najlepsze, nie są katalogowe,
bo napisales, ze nie sa katalogowe, wiec pomyslalem, ze powinny byc. Czy miales cos innego na mysli?

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Miałem na myśli to, że nie są katalogowe - ale wyglądają mi na takie, co by do takich aspirowały.
Na takie pseudokatalogowe.

Ja bym pojechał albo w katalogowość - superprecyzję dokładność, albo we freestyle.
A jeśli to jest freestyle - to też za mało "fristajlowy"...

Mocno nijaka ta składanka - i to chyba najlepiej oddaje to, co o niej myślę.

nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
Asahi napisał/a:
Nastepnym razem wypozycze Lamborghini za 1500 euro na pare godzin

No to może lepiej zrobić to samo z jakimś okolicznym maluchem? Będzie więcej czasu na dopracowanie zdjęć. :-P

Sepi nie lubię, ramki za grube i trochę jakoś tak ciasno.

Asahi
[Usunięty]
Dziekuje wszystkim, za jakze sroga krytyke. Zamiarem moim w tej pracy byla agresywnosc, ciasnosc kompozycji, a sepia za ktora osobiscie tez nie przepadam, pasowala do tego zestawienia "jak ulal". Ktos kiedys napisal o tym forum, ze to forum sprzetowe, podzielam jego zdanie. Na sprzecie znacie sie jak nikt inny, ale zdjecia lepiej wstawiac na innych forach. Tak tez zrobilem, i o dziwo szczegolnie na forach zagranicznych zdjecie to, spotkalo sie z bardzo pozytywna krytyka, zeby nie powiedziec zachwytem. Nie wszedzie jednak (na szczescie) ludzie związani z fotografia zachwycaja się czarno białym, zaziarnionym zdjęciem odrapanego przystanku tramwajowego, i wcale nie oznacza to, ze się na fotografii nie znaja.

Kosmo  Dołączył: 11 Mar 2008
Wiesz, na portalach też jest różnie
- na plfoto jak jest w miarę doświetlona panienka, rozebrana, i wypięta, to już są oceny powyżej 8/10; ewentualnie jakaś architektura/widoczek z mocno podciągniętymi kolorami
- a na przykład na onephoto.pl to już nie przejdzie, tam jak zrobisz pojechane czarnobiałe, to się podoba,.. :)
oczywiście mówię statystycznie, są wyjątki

Co do tego forum - pewnie i jest w gł. mierze techniczne, bo i takie chyba miało być z założenia.
A co do opinii - musisz przeżyć krytykę, nawet jak się z nią nie zgadzasz - to akurat jest wszędzie: i na tym i na innych forach/portalach... :-)

PS. Bardzo mi się podoba nr 4, nawet w kwadracie z obcięciem góry też by mi leżało.

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
Asahi napisał/a:
szczegolnie na forach zagranicznych zdjecie to, spotkalo sie z bardzo pozytywna krytyka, zeby nie powiedziec zachwytem
może warto tam zostać?
*puf*

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
Asahi, po co wystawiasz zdjęcie, skoro jak widać, nie potrafisz przełknąć głosu krytyki?

z mojego punktu widzenia wygląda to tak - ustawiłeś się przed tłumem ludzi, powiedziałeś - kto chce, niech rzuci we mnie kamieniem, a za chwilę narzekasz, że dostałeś brukiem w głowę

brutalne, ale prawdziwe
nie masz się co oburzać
zapewne każdy w tym wątku napisał to, co uważa, i jaki ma pogląd - jeżeli nie odpowiada Ci zamysł estetyczny ludzi z tego forum, to nie musisz wystawiać zdjęć do oceny

dla mnie sprawa jest prosta

Gavreel  Dołączył: 21 Sie 2008
4 fajne bardzo fajne, jednak szkoda, że się przepaliło ciut.

Skocz do: