Keek  Dołączył: 25 Cze 2008

natter  Dołączył: 24 Lip 2008
Hmm to może EC Siekierki nie wiem o jakich porach, ale dojeżdza tam kolejka z węglem. Sama elektrownia to wdzięczny obiekt zwłaszcza poranną porą kiedy są mgły podśiwtlone słońcem. W okolicy Jeziorko Czerniakowskie gdzie też jest kilka miejsc ciekawych. Dalej Sadyba niska zabudowa z lat międzywojennych. Bardzo klimatyczne miejsce. Wilanów i okolice - rezerwat w Morysinie niedaleko pałacu w Wilanowie. Jak coś jeszcze przyjdzie mi do głowy to napiszę - aha większości tych miejsc jeszcze nie fotografowałem,ale często tam bywałem i swój klimat mają.

[rk] ładne zdjęcie.
Mój wczorajszy pobyt na Okęciu to totalna klapa byłem za późno i to w chmarze komarów, no ale nie byłem tam ostani raz. Hmm strasznie dużo tam zajęcy :)

Keek  Dołączył: 25 Cze 2008

j+  Dołączył: 01 Sty 2008
znikło i nie bangla.
*puf*

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
Rk znikl.

Co wiecej, zadal sobie dosc duzo trudu aby wyzerowac wszystkie posty....

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
To już drugi.

[ Dodano: 2008-08-01, 15:47 ]
Trochę dziecinne IMO.

lipalipski napisał/a:
To już drugi.

a pierwszy?
tj, jakiś czas temu zauważyłem brak czegokolwiek po witush'u, tylko przewija się jako osoba cytowana.
*puf*

witush zostal usuniety calkowicie, na wlasna prosbe.

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
alkos napisał/a:
Rk znikl.

:shock: :shock:
Ale jaja. Tego jeszcze nie było.

Trochę szkoda, bo niezłe zdjęcia robił.

[rK], jeśli to czytasz - to wracaj!
Ponownego wypełnienia postów treścią już nie oczekuję, bo to może być pracochłonne... ;-)

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
To tak można się wypisać? Trzeba podanie do admina złożyć i potem myk-myk i nie ma? Bo samemu te kilka tysięcy napisanych tu przeze nie pierdół to by mi się nie chciało ręcznie kasować :-/

Wszystko mozna.

ryve  Dołączył: 14 Wrz 2006
alkos napisał/a:
Rk znikl.

też kiedyś się szykowałem do odpalenia znikacza. tyle, że ja poszedłem dalej bo ustawiałem w każdym poście czas wygaśnięcia na 1 dobę. ale później wyluzowałem i licznik postów zamiast maleć znowu (wolno, ale jednak) rośnie.

i to faktycznie było z lekka dziecinne z mojej strony

perl  Dołączył: 24 Wrz 2006
ryve, oj mieczaku Ty !

Co jak co, odzywasz sie rzadko, ale jestes jedna z tych osob, bez ktorych nie wyobrazam sobie tego forum :-P

mnhck  Dołączył: 01 Mar 2007
co do parku i pałacu natolińskiego - otwarty jest, o ile dobrze pamiętam, w czwartki i soboty tylko z przewodnikiem i tylko w okresie letnim. próbowałem kiedyś się tam wbić niestety z marnym skutkiem (a mieszkam prawie za płotem). Z ciekawostek - w serialu "alternatywy 4" Ewa i Manc też nie mogli się tam dostać z powodu tajemnicy państwowej :) Inną ciekawostką jest to, że można w okolicy 'ustrzelić' byłego premiera z Żyrardowa (nie sprząta po psie!) , czasem tego, co u Gudzowatego za dużo wypił i innych towarzyszy. niestety kręci się tam element ;)

nie jestem warszawiakiem, ale polecę do listy
- BUW - koniecznie zwiedzić ostatnią 'kondygnację' - czy to już jest oklepane?
- dla przeciwwagi wilanowa, łazienek itp 'uczesanych' parków - park skaryszewski
- plac konstytucji ;)
- skocznia narciarska - warto jej poszukać i pokręcić się wokół

ostatnio 'na mieście' jest wysyp powstańców - bardzo mi się podobają przemarsze z muzykantami, przedstawienia teatrów ulicznych. to nadaje innego wyrazu tego wyludniającego się w weekendy miasta.

Kapar  Dołączył: 29 Sty 2008
Park Skaryszewski owszem, bardzo klimatyczne miejsce, ale raczej na plener z ładną panią, bo samemu to jest to kolejny, zwykły park z alejami, krzewami itp...

[rK], mam wrażenie, że cierpisz, że się nie urodziłeś jakieś 30lat wcześniej, na zachodzie.

/wbrew pozorom to nie miało być nic niemiłego/
*puf*

ryve  Dołączył: 14 Wrz 2006
[rK]: trochę Cię rozumiem. w kwestii kryzysu wieku średniego też.

ostatnimi czasy, kiedy biorę aparat do ręki i naciskam spust, to praktycznie za każdym razem mam ochotę pieprznąć nim o glebę. ale jakoś dalej pcham ten wózek. cieszę się niezmiernie nawet wtedy, kiedy uda mi się zrobić chociaż jedno dobre zdjęcie na miesiąc ("dobre" według mnie a zdjęcia przecież robię przede wszystkim dla siebie).

a do fotografii podchodzę chyba trochę mniej serio bo to dla mnie jest przede wszystkim hobby a nie sens życia.

3m się i postępuj tak, jak uważasz za słuszne. Ty wiesz co dla Ciebie najlepsze.

Iza  Dołączyła: 01 Paź 2007
[rK] napisał/a:
Dziwne, że ktoś zauważył.

[rK], trudno nie zauważyć, jak nagle znikają wszystkie posty jednego użytkownika, a następne teksty, które się do nich odnosiły zupełnie tracą sens.

lipalipski  Dołączył: 28 Mar 2007
[rK] napisał/a:
Ile można pokazywać zdjęcia skoro nikt nie chce ich oglądać? Nie oszukujmy się. Fotografią - w odróżnieniu od filmu, muzyki i książek - bardziej interesują się sami fotografowie niż "cywilni" odbiorcy. Tysiące powstających zdjęć, zalew pstryków z telefonów komórkowych skutecznie przesłania wartościowsze rzeczy. 90 procent ludzi nie widzi różnicy w tym co ogląda. 90-ciu procentom trzeba wmówić co jest dobre a co złe - nie potrafią tego zobaczyć samodzielnie. Upadek wiarygodności fotografii, jej przejęcie przez grafikę komputerową, cukrowa jarmarczność też smuci.

Może to słabe pocieszenie, ale w innych dziedzinach jest podobnie.

[rK] napisał/a:
Nie obrażam się na nikogo, nie zachowuję się dziecinnie.

Nie chciałem Cię urazić. I nie szło mi o Twoje zniknięcie, a o to, że:
Iza napisał/a:
nagle znikają wszystkie posty jednego użytkownika, a następne teksty, które się do nich odnosiły zupełnie tracą sens.

mumonzan  Dołączył: 23 Kwi 2007
matb napisał/a:
To tak można się wypisać? Trzeba podanie do admina złożyć i potem myk-myk i nie ma? Bo samemu te kilka tysięcy napisanych tu przeze nie pierdół to by mi się nie chciało ręcznie kasować :-/

ROTFL :)))
rzadko ostatnio tu zaglądam, tylko dlatego dopiero teraz to zauważyłem!!:)) Pozdrowionka, Mateusz. Chyba to dodam do 'cytat tygodnia' ;)

[rK] - są w życiu też inne sprawy poza forum Pentaxa:)))

Skocz do: