I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - APS-C - malutki dron
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
6x7 z kominkiem, pryzmatem oraz drewnianą rączką
me super
Am I Nikon?
Fortunatelly, I Am Pentaxian...
pikolo napisał/a:Igrzysk które będą odbywały się w skandalicznych warunkach
me super
piters1986 napisał/a:olimpiada to widowisko z którego trzeba się cieszyć
piters1986 napisał/a:piszą niektórzy że olewają sport. ciekaw jestem co robili na zajęciach z wf-u.
matb napisał/a:odbywa się wielka hucpa polityczno-biznesowa, w której naszprycowane do granic wytrzymałości słupy ogłoszeniowe walczą o legitymizację politycznych reżimów i kasę dla sponsorów
pozdrawiam,
dzerrry
matb napisał/a:piters1986, masz radochę, że odbywa się wielka hucpa polityczno-biznesowa
dzerry napisał/a:z pelna swiadomoscia przyzwalajacy na wyzysk swoich wspolobywateli - wyzysk uwierzcie mi, nieporownywalny z niczym co widziala Europa
matb napisał/a:nie odbieraj prawa do krytycznego spojrzenia na owe IO
me super
CytatA powinien również historyk
jesteś pewien?piters1986 napisał/a:historia Europy jest jeszcze gorsza.
super wspaniałą - a co ciekawego jest w ceremoniach otwarcia jakiegokolwiek IO?Marcinicus napisał/a:A ja zbojkotowałem bojkot i obejrzałem tą najwspanialszą ceremonię otwarcia w historii.
Cytatotwarcie IO w Pekinie...
idą, idą, i tak od półtorej godziny
zaraz do Częstochowy dojdą
Cytatsuper wspaniałą - a co ciekawego jest w ceremoniach otwarcia jakiegokolwiek IO?
piters1986 napisał/a:no właśnie igrzyska, nie polityka![]()
Do żadnego worka nikogo nie wrzucam. Telewizor owszem, mam - i pewnie jakąś transmisję obejrzę, bo lubię. A skoro Ty nie masz, to oglądaj w internecie - iTVP transmitujepiters1986 napisał/a:matb może ty masz telewizor, ja nie mam, oglądam czasami u brata, i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka![]()
Cytatchyba ma prawo mi się nie podobać, co nie?