BAN YellowLabel  Dołączył: 30 Mar 2008
MvA, wciąga wciąga.. ale dla mnie jest takie chaotyczne strasznie.
W CS trzeba naprawdę pomyśleć zanim się coś zrobi a w ET lecimy do przodu i a nóż się uda.. :D ale i tak mi się podoba!

Stachu, coś mi nie działa. Zacina sie przy jakimś dziwnym obrazku :P

dsk  Dołączył: 19 Mar 2008
YellowLabel napisał/a:
w ET lecimy do przodu i a nóż się uda

Ale to tylko na adrenalinie z Thompsonem i jeśli masz 4 lepszą celność i refleks od każdego gościa z przeciwnej drużyny. :-) Czasami tak kończyłem mapę, bo się zagapili. Ze trzech zabiłem biegnąc tyłem.
Ale tak naprawdę najciekawsza gra jest, gdy drużyny są wyrównane (odpowiednio do liczby osób i planszy) i dosyć zgrane. Z teamspeakiem chociażby.

dsk napisał/a:

Ale tak naprawdę najciekawsza gra jest, gdy drużyny są wyrównane (odpowiednio do liczby osób i planszy) i dosyć zgrane. Z teamspeakiem chociażby.

zawsze i wszędzie. Niezależnie od gry :)

gajos007  Dołączył: 19 Cze 2008
ja p*dziele...nie wiedziałem że jest tu tylu graczy :mrgreen: tytułów nie będę wymieniał,napisze tylko że od niedawna mam xbox 360 i zaczynam grać w nietypowe gierki typu : katamari ;-)
no i oczywiście STALKER !!! dziś zamówiłem już ClearSky :mrgreen:

gajos007, a ja myślę czy ps3 czy xbox.(tzn tak luźno tylko na razie)
Podobno to drugie się strasznie psuje i się boję trochę :(

gajos007  Dołączył: 19 Cze 2008
YellowLabel napisał/a:
Podobno to drugie się strasznie psuje i się boję trochę :(

spokojnie ...psuło się strasznie...ja sprzedaje te konsole i powiem że nie miałem jeszcze reklamacji.teraz od marca chyba mają nowe chłodzenie i nowy zasilacz...awaryjność zerowa...jeżeli chciałbyś przerobić konsolę hmm ;) ale to już sprawa na PW bo to nie warezowe forum
polecam xbox360, bo testowałem obie konsole i wybrałem x'a.jestem zadowolony
aha i do zestawu polecam http://allegro.pl/item437...fatty_pufa.html
bardzo się przydaje...
gajos 25 letni i nadal uzależniony,ale sięz tym nie kryje :mrgreen:

gajos007, widzę, że mamy podobne marzenia :D
na taką sofę poluję od dawna tylko mi metraż nie pozwala..

to ja mam zapytanie na pw :-D

jungli
[Usunięty]
YellowLabel,

PS 3, ja wierny do konca, X box to blacha a chlebaczek...:)
PS 3 zaczyna sie rozkrecac, bedzie tego co raz wiecej w co raz to lepszym stylu, oczywiscie nie namawiam,
jak stac to bierz i to i to:)

hej

water-drinker  Dołączył: 05 Lip 2008
Maniacy. Raz do roku zdarza mi się coś ustrzelić w UTku, lecz na więcej sobie nie pozwalam. Wolę dobrą ksiażkę niż nawet najlepszą grę.

DDspeed  Dołączył: 03 Wrz 2007
ggdh napisał/a:
Transport Tycoon (de luxe)

OpenTTD?

Jak tak to trzeba się kiedyś zgadać na siecową sesyjkę. Szkoda tylko, że to tak cholernie dużo czasu pochłania...

water-drinker, jednak wolę grę :)

ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
DDspeed napisał/a:
OpenTTD?

No BA!! :-B

piotrecius  Dołączył: 31 Gru 2006
Lubię wyścigi samochodowe. Kiedyś zdarzało mi się pykać trochę w Colina 2, NFS 2. Potem oprócz demka Colina 4 nie trafiłem na żadną wartą większej uwagi gierkę. Aż do minionych wakacji :evilsmile: . Pobrałem demko Race Driver: Grid i wciągnęły mnie rozgrywki sieciowe. Gierka jest na prawdę dopracowana do perfekcji, a multiplayer to wisienka na torcie ;-) . Wprawdzie demo pozwala ścigać się w sieci tylko na dwóch trasach i dwoma modelami samochodów ale rywalizacja z rzeczywistymi przeciwnikami sprawia, że każdy wyścig jest inny. Nieprzewidywalność nie pozwala zbyt szybko pojawić się nudzie. Dobrze, że się wakacje skończyły, bo miałem zamiar pełną wersję sobie kupić :-) .

ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
A ja Grida mam i przeszedlem w singlu. Musze przyznac, ze to pierwsza sciganka, dla ktorej bylbym w stanie wydac znaczne pieniadze na kierownice. Grafika bajeczna w 1680x1050 w High Details :-P

bossini  Dołączył: 23 Sty 2007
A kto chorował na Fallouta II? ;-)

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
piotrecius napisał/a:
Lubię wyścigi samochodowe.

O, ja też kiedyś bardzo lubiłem. Głównie dlatego, że to można włączyć, przejechać jeden odcinek (czy dwa) i wyłączyć, a nie wciąga tak, że sie gra pół nocy, jak w te cholerne strategie i rpgi!!!

Kytutr  Dołączył: 20 Lut 2007
bossini napisał/a:
A kto chorował na Fallouta II? ;-)
Ba! Ostatnio udało mi się zdobyć nawet ścieżkę dźwiękową z obydwu części :-)

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
bossini napisał/a:
A kto chorował na Fallouta II?

Nie przypominaj mi :oops:

:evilsmile:

bossini  Dołączył: 23 Sty 2007
A dlaczego? Może warto ;-) U mnie dumnie stoi na półce piękny oryginalny egzemplarz w dużym kartonie (10 zł w Empiku rok temu :mrgreen: ). Jak grałem kiedyś to na piracie (prawie, ale za dużo tłumaczenia gdybym miał wyjaśniać), ale grę tak miło wspomniam, że kupiłem oyginał, mimo, że go pewnie nigdy nie zainstaluję...

alkos  Dołączył: 18 Kwi 2006
bossini napisał/a:
A dlaczego?

za duzo godzin, za duzo dni, za duzo razy... ;-)

Skocz do: