YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
Jarek Dabrowski napisał/a:Gdzie wywołać slajd 135 z pushem?
Drogi mej nie wytyczy
Ni głos werbla, ni cytry,
Póki starczy mi siły,
Idę po pół litry . . . . Kuszelas
Rzepnica←≈→Bytów
Push jest wtedy, kiedy zapomnisz, że Twój aparat nie czyta kodu DX i wsadzisz Provię 400X do puszki, w której poprzednio był Neopan 1600.daśko napisał/a:ja na prawdę nie wiem co to ten "push"
Kolorowe materiały też?Kuszelas napisał/a:Obecnie wysyłam filmy do "Czarno - Białe"
Kresy odp...ozdrawiają.Kuszelas napisał/a:przy okazji Pomorze pozdrawia Kresy
Jarek Dabrowski napisał/a:Push jest wtedy, kiedy zapomnisz, że Twój aparat nie czyta kodu DX i wsadzisz Provię 400X do puszki, w której poprzednio był Neopan 1600.
dusza Pentaksa, a sprzęt Canona
P30n, 5D Mk I, objektorów kilka i same pełne klatki RF
Drogi mej nie wytyczy
Póki starczy mi siły,
Rzepnica←≈→Bytów
Drogi mej nie wytyczy
Póki starczy mi siły,
Rzepnica←≈→Bytów
k-3II, da 55-300,f 50-1.7, f 35-70,t 17-50/2,8 ,t 10-24,t 90/2,8
Do czego polecasz? Wołają slajdy?metall1000 napisał/a:Polceam mini lab Warszawa ul.górczewska 25
k-3II, da 55-300,f 50-1.7, f 35-70,t 17-50/2,8 ,t 10-24,t 90/2,8
Zapraszam: http://facebook.com/zapis.dokumentalny
K-5, S9600
„Każdy może tworzyć byleco i ma prawo być z tego zadowolonym, byleby nie był w swej pracy szczerym i znalazł kogoś, kto równie kłamliwie będzie to podziwiał.” Witkacy
laaval napisał/a:Mżonka myślała, myślała i wymyśliła, że trzeba by trochę spuścizny zapisanej cyfrowo przenieść na papier fotograficzny. Stąd zastanawiam się, gdzie zrobić to dobrze i niekoniecznie drogo. Zdjęć trochę będzie (już teraz licznik przekroczył 500, a mżonka nie spoczęła na laurach). Byłbym bardzo wdzięczny za jakiekolwiek sugestie, gdzie obecnie (ostatnie posty są nieco przeterminowane - przez 2 lata wiele się mogło zmienić) można warto wywołać fotki
K100D + kit + HD DA 55-300 ED WR + Pentax 50/1,7
babylock napisał/a:
[ Dodano: 2013-10-04, 14:12 ]
Ten lab jest na ul. Fabrycznej