icelander  Dołączył: 03 Cze 2007
Ijon,
wiem wiem,dlatego porad nie szukam,
tylko towarzysko :roll:

[ Dodano: 2008-11-26, 13:13 ]
aczkolwiek czasami uwagi kolorowych lekko mnie drażnią

Kosior  Dołączył: 26 Cze 2008
icelander napisał/a:
każdy wątek rozmydla sie i odbiega daleko od tematu po paru postach,

I za to lubie to forum ;p

mily  Dołączył: 19 Kwi 2006
jacekkar1 napisał/a:

guerilla forum ślubne o którym piszesz to moim zdaniem TWA - nie dopuszczają tam kogoś kto chce coś się nauczyć - bo jak wcześniej pisałem - po co zdradzać tajniki swojego warsztatu. Nie zamierzam robić fotek ślubnych za kasę (już się z tego wyleczyłem) jednak czasem okazjonalnie w rodzinie lub u znajomych chciałbym pstryknąć kilka zdjęć - a niestety nie ma gdzie nabyć potrzebnej wiedzy na ten temat - więc liczyłem na to że na forum coś poczytam.

guerilla napisał/a:

jacekkar
forów ślubnych na prawdę nie brakuje! DWF wersja podstawowa jest za darmo, a masz tam wszystkiego po pachy.

Dokladnie - DWF w czesci PRO jest platne i niedostepne - w wersji podstawowej darmowe i wiele tam wyczytasz. Forum polskie o ktorym mowa, nie jest forum do nauki a do wymiany doswiadczen. A forow do nauki nie brak, jak chocby wspomniane DWF start...

opiszon napisał/a:
to ja się zastanawiałem czy jest sens żeby żona przed ślubem na solarium szła

ło matko... nigdy solarium przed slubem. Raz ze moga byc komplikacje natury dermatologicznej, dwa, ze nie ma nic gorszego na zdjeciach niz kontrast bieli z brazowa twarza... Do tego jasny rozowy "prosiaczkowy" kolor meskiej twarzy w polaczeniu z czernia gajera i mamy "fenomenalny" komplecik. Tragedia jak w banku...
I bynajmniej nie o piegi tu chodzi.

opiszon  Dołączył: 29 Sty 2008
mily napisał/a:
brazowa twarza

bez przesady :-D

oc  Dołączył: 29 Kwi 2008
Ze względu na remont dłużej nie patrzyłem na forum, ale offtop mi się podoba to się przyłączę :-P
Ja dostałem na komunię Zenita 12XP i Commodore C64 :mrgreen:
Ślub mnie czeka w przyszłym roku i niestety wesele także... Podobno musi być to niech będzie jakoś dam radę.
Jak ktoś chce spróbować swoich sił w kościele to zapraszam 20 czerwca do Cieszyna.

JackDeJack  Dołączył: 21 Gru 2007
oc napisał/a:
Jak ktoś chce spróbować swoich sił w kościele to zapraszam 20 czerwca do Cieszyna
Będzie wyglądać gupio jak będziesz miał 30 fotografów na ślubie :shock:

Samp  Dołączył: 23 Kwi 2006
Wydzieliłem offtop o Pierwszej Komunii i prezentach z wątku o fotografii ślubnej - wyszły tego trzy strony... :roll:

ggdh  Dołączył: 06 Sty 2008
jorge.martinez napisał/a:
A aparatu foto nikt nie dostał?

Ja dostalem :) jakiegos zza wschodniej granicy, w komplecie byla lampa blyskowa i pamietam, ze dobre pare lat nim pstrykalem. Ulegl samodestrukcji.

(Nie pamietam co to byl za aparat - model :oops: )

michalwochna  Dołączył: 31 Sty 2007
jorge.martinez napisał/a:
A aparatu foto nikt nie dostał?

Za zebrane pieniądze po PK kupiłem mój pierwszy aparat, Yashica AF J2.
Był ten aparat w domu przez jakieś 10 lat, rejestrując wszystkie rodzinne ważniejsze i mniej ważne wydarzenia.

Skocz do: