Alyjen  Dołączył: 31 Sie 2008
12 i 15 są super, pewnie ktoś by powiedział co można lepiej zrobić ale tak jak jest bardzo mi się podoba
18 też mi bardzo pasuje

sculptor  Dołączył: 20 Maj 2008
21. Dosyć duży, chyba odblask. :-) Za dużo się dzieje w tle i kadr mógłby być ciaśniejszy.
22. Dla mnie za ciasno, ale generalnie pozytywne odczucia.
23. Za niska perspektywa, moim zdaniem i za dużo z lewej.
24. Niby fajne, ale bez tego kubka byłoby zdecydowanie lepiej.
25. Lepiej MZ kadr poziomy (za dużo białego nieba u góry) i bez tego kubka... :-)
26. Torebka na ramieniu niepotrzebna, przepał na włosach, gość z tyłu nieco odwraca uwagę. Kolorki może nieco wyblakłe, ale ma to też swój urok. :-)

Oczywiście to tylko moje skromne zdanie. :-)

darkduch  Dołączył: 29 Cze 2008
Przejrzałem całość i imho 3, 13, 14 i 16 najlepsze.

;-)

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
21. W portrecie generalnie chodzi o to, żeby raczej wyeksponować portretowaną osobę. A tu żeś ją wspaniale przytłoczył tym kolorowym jaskrawym tłem. Wzrok na dziewczynę to tak po 10sek przyglądania się trafia i to na króciutko. Flara też ją dziwnie przecięła.
22 Czemu oczy nie są ostre a usta? Poza tym ten kadr, przycięcie jest bez sensu, czemu ją tak wydłużyłeś? Nos też duży się zrobił.
23 no ok, ale mnie nie rusza.
24 a może postaraj się jeszcze to obrobić, niby jest poprawnie, ale czegoś brakuje?
25 ta gra tła jest fajna.
Na tych portretach trochę brakuje życia, trochę takie są "stań tu to Ci zrobię zdjęcie" no i stanęła. Światło też jest raczej nieciekawe, portret pod światło to trudna sztuka.

Skocz do: