gebi napisał/a:K10D już nie jest taki mały w porównaniu z konkurencją jeśli o to Ci chodzi, więc możesz kupić sobie dziesiątaka, żeby nie mieć kompleksów.
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
Pentagram napisał/a:i myliliście się :>, minęły dwa dni i co? .... i nic. Na Fotopolis test nadal zagubiony ;)
Pewnie jest na tyle długi, że autotłumacz się pogubił. Hihihi
Zabawki w kolorze żółto-czarnym i trochę zielonego
Ja jestem bardzo dobrym fotografem, tylko mój aparat jeszcze o tym nie wie.
zorzyk napisał/a:Odnoszę wrazenie (z całokształtu), że Alek szuka argumentów (a wręcz je wynajduje) aby tylko wykazać wyższość analoga nad cyfrą. Ale to jego prawo.
PZ1, KX i kupa szkieł
Nie zrozum mnie źle , ale...ciągle porównujesz cyfrę z analogiem( wiem, daleko jej jeszcze do analoga ), a nie masz żadnego korpusu cyfrowego. Chyba, że się mylę. Nie masz nic w podpisie. Obiektywnie to można porównać coś, jak się to ma, a nie tylko z testów netowych.Alek napisał/a:ja poki co nie kupuje cyfry
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Nie zrozum mnie źle , ale...ciągle porównujesz cyfrę z analogiem( wiem, daleko jej jeszcze do analoga ), a nie masz żadnego korpusu cyfrowego. Chyba, że się mylę. Nie masz nic w podpisie. Obiektywnie to można porównać coś, jak się to ma, a nie tylko z testów netowych.Alek napisał/a:ja poki co nie kupuje cyfry
PZ1, KX i kupa szkieł
Alek napisał/a:chce miec te min A4+ w 300dpi zeby nic nie interpolowac nawet do A4+ nie mowiac o mniejszej interpolacji do A3+
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Zaplątałem sięAlek napisał/a:chce miec te min A4+ w 300dpi zeby nic nie interpolowac nawet do A4+ nie mowiac o mniejszej interpolacji do A3+
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Pozdr.
Marek
ProgramPlus+*ist DS+645
SMC FA 1,9 43 Limited+SMC M50 2.0+SMC DA 1:3.5-5.6 18-55 AL+Tamron AF 75-300 1:4-5.6 LD Macro+SMC A645 75 2.8+Sigma 10-20 f/4-5.6 EX DC+Tamron AF28-75 F/2.8 XR Di LD Aspherical (IF) Macro
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Moje pstryki
Ż jest P... p.