andrzejb  Dołączył: 25 Gru 2008
Arti brawo za komentarz,jest po prostu świetny(czytając go śmiałem się do bólu). :-B :-B :-B

tomsawyer  Dołączył: 28 Mar 2009
Jako, że moje poczucie humoru jest zbliżone do kolegi o pseudonimie Arti, również i ja nieźle się ubawiłem, mimo, że moje zdjęcia stały się przedmiotem pośmiewiska. Zupełnie nie przeszkadza mi taka formuła, gdzie wzajemna adoracja przeplata się krytyką. Przyznam, że nie sądziłem, że te zdjęcia są aż tak beznadziejne z technicznego punktu widzenia.

Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
tomsawyer, masz u mnie duże piwo przy najbliższej okazji!! Za poczucie humoru. Takiej właśnie odpowiedzi oczekiwałem i nie zawiodłeś mnie. Dzięki!

Alojzy N.  Dołączył: 30 Kwi 2008
Arti, dziękuję za Twoją interpretację - poczułem się przez chwilę jak na lekcji polskiego. Wspomnienia wróciły: jak kontestowałem z kolegą z ławki sensowność dopatrywania się znaczeń w średnikach w poezji Baczyńskiego, co manifestowaliśmy, bazgrząc dwie-trzy przypadkowe linie na ławce i przez resztę lekcji doszukując się w niej najróżniejszych symboli czy odnośników kulturowych. (Pochwalę się, że raz doszliśmy nawet do krytyki Mahometa. ;))

I :-B dla tomsawyer, że umiesz spojrzeć na to wszystko z dystansem. :)

Na sam początek polecam Ci stronę http://www.horazy.republika.pl/ - masz tu i prosto wytłumaczone zasady ekspozycji, i jakieś rady odnośnie kompozycji, kadrowania. Polecam dział krytyka.

Skocz do: