sylwesto  Dołączył: 16 Sie 2008
gilby, Patrz trzy posty wyżej ;-)

gilby  Dołączył: 28 Lut 2007
aj, jakoś przeoczyłem.
dzięki,

xrog  Dołączył: 07 Lut 2008
ulro napisał/a:

Meżczyzna w trakcie fellatio jest doskonale bezbronny. Dążenie do takiej formy stosunku to kwintesencja męskiego popędu, a popęd to kwintesencja męskości.

Czyli kwintesencja męskiego popędu to dążenie do bezbronności?
Sam to wymyśliłeś, czy to jakiś cytat?

ulro  Dołączył: 14 Lip 2009
xrog napisał/a:

Nie. To jego paradoks, stąd drwina.

ulro napisał/a:
xrog napisał/a:

Nie. To jego paradoks, stąd drwina.

Chcesz powiedzieć, że paradoksem męskiego popędu jest dążenie do bezbronności?
Skąd to dążenie do bezbronności ci się wzięło?

Popatrz na tę scenę , czas 2:19 - męska bezbronność podczas fellatio. :lol:

tatsuo_ki  Dołączył: 01 Mar 2009
xrog, Tobie zawsze trzeba wszystko dosłownie tłumaczyć...
jak masz fujarę w gębie dziewczyny, to wystarczy żeby laska zamiast mówić Oklahoma, zaczęła mówić Kazachstan... i będziesz o kilka deko lżejszy...

wojtekk  Dołączył: 17 Lip 2006
Miszcz! ;)

alekw  Dołączył: 27 Wrz 2007
:mrgreen:

tatsuo_ki napisał/a:
xrog, Tobie zawsze trzeba wszystko dosłownie tłumaczyć...
jak masz fujarę w gębie dziewczyny, to wystarczy żeby laska zamiast mówić Oklahoma, zaczęła mówić Kazachstan... i będziesz o kilka deko lżejszy...

Oj, tatsuo_ki, ja w takim momencie nie mam takich lęków i żadnego "dążenia do bezbronności" też nie mam! Rozumiem, że ktoś może mieć różne fobie, ale proszę, nie generalizujcie! :)

radekone  Dołączył: 20 Maj 2009
xrog napisał/a:

Oj, tatsuo_ki, ja w takim momencie nie mam takich lęków i żadnego "dążenia do bezbronności" też nie mam! Rozumiem, że ktoś może mieć różne fobie, ale proszę, nie generalizujcie! :)

Czemu fobii? Fobia kojarzy się z czymś nieprzyjemnym, z lękiem.
Lepiej trochę wyobraźni i perwersji :mrgreen:

xrog, ja o żadnym dążeniu do bezbronności nic nie napisałem. Skąd Tobie się to wzięło?

radekone napisał/a:

Czemu fobii? Fobia kojarzy się z czymś nieprzyjemnym, z lękiem.
Lepiej trochę wyobraźni i perwersji :mrgreen:

Jestem tego samego zdania co Ty, ale ktoś tu mi dosłownie wytłumaczył, ze można stać się o kilka deko lżejszym wskutek wypowiedzenia "Kazachstan" w krytycznym momencie. To nie byłoby już przyjemne, prawda? :)
Nie znam nikogo, kto doznałby takiego uszczerbku, statystyk medycznych też nie przeglądałem, ale nie sądzę, żeby to był częsty wypadek. Nawet na naszym forum. :evilsmile:

[ Dodano: 2010-11-27, 13:38 ]
ulro napisał/a:
xrog, ja o żadnym dążeniu do bezbronności nic nie napisałem. Skąd Tobie się to wzięło?

Stąd:

ulro napisał/a:

Meżczyzna w trakcie fellatio jest doskonale bezbronny. Dążenie do takiej formy stosunku to kwintesencja męskiego popędu, a popęd to kwintesencja męskości.

Cytat
Stąd:

Wyraźnie napisałem o dążeniu do seksu oralnego, nie bezbronności. Przynajmniej o to mi chodziło w tym zdaniu. Może niefortunnie umieściłem to pierwsze zdanie na początku.

tatsuo_ki  Dołączył: 01 Mar 2009
ulro, wszystko dobrze... niektórzy tylko się czepiają... nawet nie chce mi się wnikać czemu... najprawdopodobniej mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem...

ulro napisał/a:
Może niefortunnie umieściłem to pierwsze zdanie na początku.

Cóż, błędnie założyłem, że w drugim zdaniu nawiązujesz do pierwszego (zwrot "dążenie do takiej formy stosunku"). Ciężko czyta się takie niefortunne teksty.

quasi  Dołączył: 08 Kwi 2008
ulro, fakt, kran „gada” i dopełnia zdjęcie (przycieło po powiększeniu w przeglądarce). Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić w kwestii odbioru w/w fotografii.
MZ na tym wydaniu facet jest "panem sytuacji", a kwestię dążenia do tej formy zachowań seksualnych pozostawiam bez komentarza (tak, czy owak - byłoby nas mniej, nas Polaków).
Natomiast zgodzę się z poniższymi wypowiedziami.
alekw napisał/a:
pewnego rodzaju wiwisekcje umyslu, jego ciemnych i jasnych mysli..

oraz
karmazyniello napisał/a:
Petersen porwał mnie na wyprawę w miejsca dotąd mi nieznane i porównywalne jedynie do tego, co widzę w dramatach Witkacego na deskach teatru.

Coś w tym jest.
Dzięki Panowie :!:

Fajne, thx.

Zawsze mam ciary na plecach jak widze jego zdjęcia!

Fajne. Wprawdzie na dłuższą metę trochę mi się te foty przejadają, ale generalnie mierzwi.

Nie tak bardzo jak 'Half-life' Ackermana. Tamto gniecie. A miałem ostatnio okazję obejrzeć jego 'End time city' - majtki spadają. Kompletny, ostry jak skalpel i wyczerpujący materiał. Piękne. Polecam, choć chyba nie można już znaleźć, a jak można, to drogie.

wojtekk napisał/a:
Fajne. Wprawdzie na dłuższą metę trochę mi się te foty przejadają, ale generalnie mierzwi.

Nie tak bardzo jak 'Half-life' Ackermana. Tamto gniecie. A miałem ostatnio okazję obejrzeć jego 'End time city' - majtki spadają. Kompletny, ostry jak skalpel i wyczerpujący materiał. Piękne. Polecam, choć chyba nie można już znaleźć, a jak można, to drogie.

Ackerman jest mniej dosłowny... u mnie bardziej działa gdzieś na podświadomość.

Skocz do: