ulro napisał/a:
Meżczyzna w trakcie fellatio jest doskonale bezbronny. Dążenie do takiej formy stosunku to kwintesencja męskiego popędu, a popęd to kwintesencja męskości.
xrog napisał/a:Czyli kwintesencja męskiego popędu to dążenie do bezbronności?
No reason to get excited.
ulro napisał/a:xrog napisał/a:Czyli kwintesencja męskiego popędu to dążenie do bezbronności?
Nie. To jego paradoks, stąd drwina.
nie ma mnie w internecie
tatsuo_ki napisał/a:xrog, Tobie zawsze trzeba wszystko dosłownie tłumaczyć...
jak masz fujarę w gębie dziewczyny, to wystarczy żeby laska zamiast mówić Oklahoma, zaczęła mówić Kazachstan... i będziesz o kilka deko lżejszy...
xrog napisał/a:
Oj, tatsuo_ki, ja w takim momencie nie mam takich lęków i żadnego "dążenia do bezbronności" też nie mam! Rozumiem, że ktoś może mieć różne fobie, ale proszę, nie generalizujcie! :)
"Panie, ja to jak kiedyś zdjęcie zrobiłem, to klisza pękła, i ch*j!"
radekone napisał/a:
Czemu fobii? Fobia kojarzy się z czymś nieprzyjemnym, z lękiem.
Lepiej trochę wyobraźni i perwersji![]()
ulro napisał/a:xrog, ja o żadnym dążeniu do bezbronności nic nie napisałem. Skąd Tobie się to wzięło?
ulro napisał/a:
Meżczyzna w trakcie fellatio jest doskonale bezbronny. Dążenie do takiej formy stosunku to kwintesencja męskiego popędu, a popęd to kwintesencja męskości.
CytatStąd:
nie ma mnie w internecie
ulro napisał/a:Może niefortunnie umieściłem to pierwsze zdanie na początku.
alekw napisał/a:pewnego rodzaju wiwisekcje umyslu, jego ciemnych i jasnych mysli..
karmazyniello napisał/a:Petersen porwał mnie na wyprawę w miejsca dotąd mi nieznane i porównywalne jedynie do tego, co widzę w dramatach Witkacego na deskach teatru.
Pentax, zasadniczo.
wojtekk napisał/a:Fajne. Wprawdzie na dłuższą metę trochę mi się te foty przejadają, ale generalnie mierzwi.
Nie tak bardzo jak 'Half-life' Ackermana. Tamto gniecie. A miałem ostatnio okazję obejrzeć jego 'End time city' - majtki spadają. Kompletny, ostry jak skalpel i wyczerpujący materiał. Piękne. Polecam, choć chyba nie można już znaleźć, a jak można, to drogie.
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl