domowik napisał/a:Poprawili właściwie wszystko, na co skarżyli się użyszkodnicy x100 bez es. Bardzo mi się to podoba. A matryca zachwyca.
wojtekk napisał/a:domowik napisał/a:Poprawili właściwie wszystko, na co skarżyli się użyszkodnicy x100 bez es. Bardzo mi się to podoba. A matryca zachwyca.
Prawda. Może jak cena spadnie do 400 ciaćków za używkę... Na razie to marnotrawstwo zasobów.
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl
wojtekk napisał/a:Nie wiem. s95 jest świetn
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
dagio napisał/a:na S95 też nie narzekałem, ale jakoś specjalnie go nie eksploatowałem, za grosze jednak oddałem i na nieco większego M wymieniłem - z pożytkiem
Ekajana napisał/a:wojtekk, oj to chyba rx100 by Ci przypasował.
Nie odpowiadam na pytania techniczne na PW i w tematach
alekw napisał/a:W jakim sensie? Że znikł ten analogopodobny charakter zdjęcia?
alekw napisał/a:Patrząc na fotki z tego chińskiego czy japońskiego artykułu
dagio napisał/a:Mertz, dzięki za spotkanie, krótkie ale intensywne :)
dagio napisał/a:AF mnie zaskoczył, bo w szybkości był dla mnie porównywalny z tym co daje EOS M, spodziewałem się torpedy ale jest jak najbardziej okej.
dagio napisał/a:Tryb "macro" faktycznie dość dziwnie działa, raz łapie z 30cm raz nie bez włączonego trybu, natomiast by łapać z bliższej odległości konieczne jest jego przełączenie.
dagio napisał/a:gdybym miał wydać kasę na GR jednak bym się nie zdecydował, brakuje mi w paru miejscach kropki nad "i"
Waidodayo!
hungry.ant
Waidodayo!
hungry.ant
Polska, cóż, to nie Śląsk, ale też tam ładnie, A. Sapkowski, "Boży wojownicy"
GX8, GM1, P7-14, P12-32, P35-100, P100-300, K50/1.1
Waidodayo!
hungry.ant
triger napisał/a:Mertz, Jak się po ciut dłuższym czasie GR sprawuje?
triger napisał/a:Jak w praktyce crop do 35mm działa?
Macie może konwerter szerokokątny? Bo z tego co widzę na jakichś flicker'ach, to za bardzo nie ma co zarzucić temu ustrojstwu, szczególnie biorąc pod uwagę cenę zestawu...
Waidodayo!
hungry.ant