argawen  Dołączył: 19 Kwi 2006
mała czarna :mrgreen:

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
Cytat
tref, a ja co mam zakładać? Chyba trochę odstaję. Suknię wieczorową, czy wystarczy koktailowa?
taż krawat, nie wiedzę przeszkód, może być tylko krawat :-P :-B [to będziesz wyglądała jak ja podczas prania koszuli]

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Ale gdzie ja bym sobie miała załozyć ten, hmm..., krawat?

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
mygosia napisał/a:
Ale gdzie ja bym sobie miała załozyć ten, hmm..., krawat?
Przed lustrem, albo na klamce. Szkoły są różne.

Crudo  Dołączyła: 08 Kwi 2007
...moga być nadgarstki :-D

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Crudo napisał/a:
...moga być nadgarstki

Wybieram tą opcję :-P

...mnie równiez wydaję sie, że jest to optymalne zastosowanie ;-)

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
mmmmmmmmmmm

bardzo wymmmmmmmmowne ;-)

PiotruśP  Dołączył: 09 Sty 2007
Na TVP2 własnie leci reportaż o fotografach szkolnych.

dan  Dołączył: 11 Sie 2006
Żorż, gdzie ta Pora Leraksu?

Doczekac sie nie moge!

A jesli chodzi o nasz OT:
Moj wujek jest fotografem komunijnym ;-) . Robi zdjecia od bardzo dawna i jest troche staroswiecki - zawsze elegancko ubrany, kleka kiedy przechodzi przed oltarzem, kiedy wszyscy klecza, on tez kleczy (a nie robi zdjecia) etc.
Ze wzgledu na to, ze robi zawsze w tych samych parafiach, ludzie wiedza, ze warto mu nie przeszkadzac i szkoda sie meczyc :-)

To taki pozytywny przyklad jednego fotografa podczas ceremonii koscielnej.

Jarek Dabrowski  Dołączył: 20 Kwi 2006
dan napisał/a:
Robi zdjecia od bardzo dawna i jest troche staroswiecki - zawsze elegancko ubrany, kleka kiedy przechodzi przed oltarzem, kiedy wszyscy klecza, on tez kleczy (a nie robi zdjecia) etc.
Ja myślę, że on jest po prostu normalny, a nie staroświecki.

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
dan napisał/a:
i jest troche staroswiecki - zawsze elegancko ubrany, kleka kiedy przechodzi przed oltarzem, kiedy wszyscy klecza, on tez kleczy (a nie robi zdjecia) etc.
nie staroświecki, tylko zachowuje wszystko to, co powinien robić fotograf na podobnej ceremonii.

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
dan, no nie mogę znależć, grrrr, nie odzywałem :oops: się bo liczyłem że jakoś tak przeleci..... Zbadałem archiwum domowe i nie znalazłem, więc teraz to może być już wszędzie. Pewnie samo wejdzie w ręce. Obiecuję, że jak tylko znajdę to tu pokaże. Słowo harcerza!

rychu  Dołączył: 08 Paź 2006
beribazoo napisał/a:
[w zwiazku z moja wrodzona niechecie do wszystkiego co wyglada jak pingwin...

To z pewnością z powodu tego kompakta :-/ i zupełnego ignoranctwa w sprawie zakonów

[ Dodano: 2007-05-16, 06:51 ]
Jarek Dabrowski napisał/a:
on jest po prostu normalny, a nie staroświecki.

tref napisał/a:
nie staroświecki, tylko zachowuje wszystko to, co powinien robić fotograf na podobnej ceremonii.

Jestem podobnego zdania ponieważ jestem Katolikiem, natomiast umiejętność zachowania i wpasowania się w sytuację, jest oznaką klasy człowieka - nie tylko fotografa, bez względu na wyznanie, czy poglądy. A gościa wykłócającego swoje racje w czasie tak ważnej ceremonii, to za fraki .....

zorzyk  Dołączył: 21 Kwi 2006
rychu napisał/a:
umiejętność zachowania i wpasowania się w sytuację, jest oznaką klasy człowieka - nie tylko fotografa, bez względu na wyznanie, czy poglądy.
Dodam: oraz odpowiedni sposób przekazywania swoich myśli.

beribazoo  Dołączył: 15 Mar 2007
rychu napisał/a:
Jestem podobnego zdania ponieważ jestem Katolikiem, natomiast umiejętność zachowania i wpasowania się w sytuację, jest oznaką klasy człowieka - nie tylko fotografa, bez względu na wyznanie, czy poglądy. A gościa wykłócającego swoje racje w czasie tak ważnej ceremonii, to za fraki .....

Heh chcesz sie klocic??!! ;)

Skocz do: