Pozdrawiam, Bogusz
p.s. Nikona jednak da się spalić.
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
fotonyf napisał/a:To ja dodam tekst, który chciałem zostawić w Bodzentynie na ruinach, ale mazak jeszcze by się znalazł, natomiast nie było wolnej powierzchni na murach:
"Kocham swój korpus..."
fotonyf napisał/a:To ja dodam tekst, który chciałem zostawić w Bodzentynie na ruinach, ale mazak jeszcze by się znalazł, natomiast nie było wolnej powierzchni na murach:
"Kocham swój korpus..."
Pozdrowienia
Sylwek
ME Super black, M 28/2.8, M 50/1.4, M 50/4 macro, M 75-150/4
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:Ale slowa nie opisza tego co czuje, po prostu jestescie moim szczesciem
Ż jest P... p.
Jarek Dabrowski napisał/a:Sylwek, doskonale rozumiem Twoje wzruszenie, ale musisz zdac sobie sprawę, że to główna zasługa mojej nieobecności na IV PPD.
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
sylwiusz napisał/a:A ja kocham to forum i ludzi, ktorzy je tworza. Po ostatnim PPD zdalem sobie sprawe, ze jestescie dla mnie jak rodzina, trudno mi sobie dzis wyobrazic zycie bez Was
LX + K50/1,4
GALERIA I - SPINNERSLIFE
GALERIA II - SPINNERSTRAP
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
Rozumiem.sylwiusz napisał/a:Jarku, Ciebie tez kocham, za to ze Cie nie bylo teraz
no, nieźle chyba sobie chlapnąłeśsylwiusz napisał/a:Ale i tak, gdzies w glebi duszy, na samym dnie drzacego serca i w najskrytszym zakamarku moich mysli
Podejrzewam, że u zbyt wielu forumowiczów sobie nagrabiłem, i po takim PPD będę wyglądał jak pani, która zupę przesoliłasylwiusz napisał/a:mam nadzieje, ze bez wzgledu na to, bedziesz mial w koncu mozliwosc pojawic się???
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
pozdrawiam,
dzerrry
Masz na myśli tą nową szybką kolej?sylwiusz napisał/a:mozesz przyjechac incognito
dzerry napisał/a:A ja się zgadzam z Sylwiuszem - to nie bylo moje pierwsze spotkanie 'spolecznosci internetowej', co roku jezdze na zloty fotka.pl, ale ludzie, atmosfera i ogolne samopoczucie na PPD deklasuje wszystko inne w przedbiegach. (powiedzial dzerry, dyskretnie ocierajac gesta piane po czwartym Guinessie
![]()
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F
Jarek Dabrowski napisał/a:mozesz przyjechac incognito
Masz na myśli tą nową szybką kolej?
pozdrawiam,
dzerrry
Możesz mnie okraść, zagłodzić, zbić, a nawet zabić, ale mnie nie zanudzaj.
pozdrawiam,
dzerrry
sylwiusz napisał/a:No coz Jurku, po zacnej, Chilijskiej literaturze, ktora czytalem do obiadu, hamulce nieco puszczajaA Katie Melua w tle rozbroila mnie kompletnie
![]()
dzerry napisał/a:O wlasnie, vesper, nie zdazylem się pozegnac, bo w pijackim widzie bylem swiecie przekonany, ze wszyscy jada do skansenu. To teraz nadrabiam![]()
dz.
Pozdrawiam, Bogusz
p.s. Nikona jednak da się spalić.
bogusz napisał/a:Zbychu nawet dzien wczesniej zalozyl film do swojego aparaciku, zeby jakies zdjecie jedno popelnic w tym skansenie, ale niestety nie dotarlismy i film pozostal nietkniety. Chociaz jak się potem okazalo moglismy zdazyc...![]()
fotonyf
zestawy K classic & digi & M42; MF: Mamiya RZ67; szkła i jakieś dodatki do tego wszystkiego i jeszcze L-758D
bogusz napisał/a:Ale dales czadu z wazelinka![]()
CytatWidze tez, ze mamy podobne gusta muzyczne, polecam jeszcze posluchac plytki Marizy "Transparante", troszke podobny klimat, ale moim zdaniem duzo lepsza niz Katie Melua. Rozbraja jeszcze lepiej przy literaturze chilijskiej i tej z RPA rownie dobrze
![]()
CytatKurcze, powoli tez uzalezniam się od tych corocznych spotkan, niezle laduja akumulatory na nastepnych kilka miesiecy. A ekipa bywalcow jest totalnie niepowtarzalna![]()
Pozdrowienia
Sylwek
A
Minolta Hi-matic F