eryk Dołączył: 18 Lip 2006
No to jestem na liście :-) Pozdrawiam wszystkich kolejkowiczów :-B

tref  Dołączył: 05 Wrz 2006
zorzyk napisał/a:
Trzeba pamiętać, ze przy takim masowym imporcie pójdzie drogą oficjalna, czyli EUR + koszty przesyłki + opłaty dodatkowe (pytanie jakie).
no własnie, niech ktoś kompetentny się wypowie jakie mogą być koszty jeśli będzie szło jedną paczką [ubezpieczyć ja trzeba] i czy nie lepiej słać po 2 sztuki [drożej wysyłka, ale...]

MarcinJ  Dołączył: 05 Kwi 2007
ale namieszalem widze. na wyspach bede od 23czerwca do 25wrzesnia wtedy osobiscie w sklepie zobacze co to za cuda. zarowno w edynburgu jak i w glasgow jest cala masa sklepw tej sieci w zeszlym roku kupilem sobie tam telefon ipoda i pare innych zabawek wiec sklep jest normalny i sprawdzony. tak jakby u nas w mediamarkt mieliby sprzedawac falszywki czy cos w tym stylu, dajcie spokoj. tylko nie wiadomo czy beda mieli te szkla w sklepie czy tylko w necie, za 3 tygodnie sie przekonam. nie wiem za bardzo jak bedzie u mnie z czasem bo bede duuuzo pracowal od rana do wieczora, ale pomysle moze sie jakos uda zorganizowac dystrybucje do polski :) mozemy pomyslec i ewentualnie na miejscu moze cos sie wymysli. oki pozdrawiam wszystkich :)

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Cytat
a czy ten znaczek z przekresloną ciężarówką nie znaczy przypadkiem ze trzeba się przejść osobiście do sklepu bo nie wysyłają ?

Sprawdził to ktoś?? Bo może niepotrzebnie się podniecamy...

MvA  Dołączył: 29 Kwi 2006
a jakiegos stalego rezydenta tam nie mamy?

MarcinJ  Dołączył: 05 Kwi 2007
chyba podnieta była niepotrzeba gdyż widzę ze szkło jest we wszystkich sklepach out of stock... nie ma go ani w edynburgu ani w glasgow, w londynie tez nie ma :) sprawdzie sami, szklo sobie mozna zarezerwowac i odebrac w sklepie, nie prowadzą wysyłek, tylko ze szkla nie ma w zadnym sklepie ale moze za 3 tygodnie bedzie jak tam pojade :)

MvA  Dołączył: 29 Kwi 2006
buuuuuuuuuuuuuuu :-(

ale jeszcze jest nadzieja!
8-)

valdis62  Dołączył: 12 Cze 2006
Jakby się jednak w przyszłości pokazały ponownie w tej cenie, to ja też, ja też !
Nawet doliczając cło , podatek i koszty logistyczne to i tak wygląda ciekawie :-D

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
valdis62 napisał/a:
Nawet doliczając cło , podatek i koszty logistyczne

Wielka Brytania jest chyba w Unii, więc coś mi sie wydaje, że cło i podatek nie wchodzą w grę

Polar  Dołączył: 12 Mar 2007
Wlasnie wyslalem maila do kumpla ,jest na miejscu, co prawda nie zna sie na wogole na sprzecie foto ale troszke mu wytlumaczylem i mysle ze jak cos ciekawego znajdzie to da mi znac. Badzmy dobrej mysli

kamciak  Dołączył: 16 Maj 2007
ja tez sie pisze:) tym bardziej ze poszukuje rozszerzenia kita.Za ta cene czemu nie, tym bardziej ze opisywany przeze mnie tamron z foto netu okazal sie byc pomylka.

mcgyver  Dołączył: 08 Lis 2006
Widzę, że sie posiadacze chwalą za ile kupili to i ja sie przyznam. W wersji pentax kupiłem nówkę za 370 wliczając przesyłkę. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A stało sie to tak, że zadzwoniłem do sklepu gdzie mieli zestaw DL i 2 kity no i udało sie dosyć tanio kupić 50-200, a DL tańszy o te pieniądze pewnie lepiej sie sprzedał... Dla zainteresowanych dodam, że sprzątnąłem 2 ostatnie egzemplarze. ;-)

Kurcze widzę, że przepłaciłem bo w Brytfanii taniej :mrgreen:

dwakleszcze  Dołączył: 17 Lis 2006
niestety co piękne najczęściej nieprawdziwe....
Sprawdziłem na stronach sklepu dostępność rzeczonego obiektywu i we wszystkich sklepach z dużych miast GB komunikat: OUT OF STOCK!
Może sie pokaże za czas jakiś.
Pozdrawiam szanownych kolejkowiczów:)

byjek  Dołączył: 27 Maj 2007
nie pokaze sie.... ceny na sprzet ktorego juz nie ma sa takie niskie po to zeby wyszukiwarki cen znajdywaly najtaniej, klient automatycznie wchodzi na strone i reklama jest.... juz nie od dzisiaj i nie jeden sklep prowadzi taka polityke "cenowa" niestety. te szkla sa w uk wszedzie od 150 funtow w gore, wiem bo jestem w uk i tak sie sklada ze tez szukam jakiegos zooma, z tego co mi wyszlo jak sprzedam kasetke z kitem i doloze 200 funtow to bede mial nowego GX10 z dual kitem... 200 czyli tyle ile musial bym dac za zooma :)

kupi ktos kasetke??

piotr_luk  Dołączył: 14 Kwi 2007
Pojawił się niemieckim ebay-u:
http://cgi.ebay.de/Samsun...1QQcmdZViewItem

Gwiazdor  Dołączył: 05 Mar 2007
piotr_luk napisał/a:
Pojawił się niemieckim ebay-u:
http://cgi.ebay.de/Samsun...1QQcmdZViewItem
"Versand nach: Deutschland, Österreich" - ktos z tamtąd musi go kupić... :-( Cena całkiem atrakcyjna.

milo  Dołączył: 01 Sie 2006
No a tego: http://allegro.pl/item204...nowy_f_vat.html nie widzieliscie?

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
NIESTETY TO BZDURA

Wlasnie probowalem to zamowic, wszedzie OUT OF STOCK <niedostepny>.
Mysle ze im sie w systemie cos powalilo, albo momentalnie wszystko poszlo.. a szkoda

Michu  Dołączył: 18 Kwi 2006
Dagio - Cześ pisał już o tym:
http://pentax.org.pl/view...ighlight=#86907

dlugas1982  Dołączył: 07 Lis 2008
obecnie jest za 50F ( w innym sklepie) ale trzeba czekac do 28dni na realizacje zamowienia (tylko do angielskiego adresu wysyłają)

ja wlaśnie czekam :mrgreen:
jakbym mial wolną torbę na dodatkowy bagaż kupiłbym Wam ale niestety juz jestem full na maxa

Skocz do: