K10D+kit/H44m4/H44K/ Samyang500Preset/FA80-320
+FED3+FED4/Jupter12
+Start66S
Nie wycinajmy exifów
Nie każdy facet z aparatem jest fotografem, podobnie jak nie każdy z widłami jest Neptunem...
Pentaxy + pelikan obiektywów | www.vitowerner.com
vito157 napisał/a:
I jeszcze jeden autentyczny cytat, tym razem autorstwa 'Polactwa', które nawiedziło Irlandię po roku 2004. Pracownica, dopiero co zaczynająca pracę w firmie - a jakże - sprzątającej biura, spytała managera, czy może jej 'pay from mountain?' ('pay in advance'). Piękna kalka językowa...
Królestwo za jedno zdjęcie! @czarnobialestudio
vito157 napisał/a:I jeszcze jeden autentyczny cytat, tym razem autorstwa 'Polactwa', które nawiedziło Irlandię po roku 2004.
http://aleknowak.net
Go Out And Burn The Sensor Again
"Les adultes sont déserteurs" - L'enfance, J. Brel
"Dorośli są dezerterami" - L'enfance (Dzieciństwo), J. Brel
LukD napisał/a:
raczej humorystycznie "międzymordzie"zorzyk napisał/a:interfejs
Sony i 2x Pentax
http://36klatek.pl
Pentax Spotmatic SP | Pentax 6x7
pozdrawiam,
dzerrry
boso
On pisze o "environemntal portrait" czyli domyslam sie, ze chodzi mu o portret w otoczeniu. Jesli osoba zmiesci sie na jednym z dwoch kadrow, to caly czas mozesz sobie sklejac.karmazyniello napisał/a:Acha, czyli do architektury bądź krajobrazu
pozdrawiam,
dzerrry
pozdrawiam,
dzerrry
boso
Lynne: Co ci zamówić?
Ja: Stek...
Lynne: Nie powinieneś jeść mięsa. Kobiety lubią mężczyzn niezależnych, o silnej woli...
Ja: Lynne, ja robię zdjęcia Pentaksem i obrabiam je pod Linuksem...
Lynne: Dobra, to jaki ma być ten stek? Krwisty?
Pentax
W fotografii szukam wrażeń - natury mam pod dostatkiem w naturze
K-70 | K1mkII | ME Super | P30t | Zenit 80 | DA 35 f/2.4 | DA 50 f/1.8 | DA 18-55 | K 28 f/3.5 | Tamron: 28-75 f/2.8 | 10-24 | Sigma 70-200 f/2.8 | Pentacon 50 f/1.8