Pentax, szkło, lampy, tło i co?
[size=10]Posiadam Super-Kasię + Kit. Próbuję posiąść ją w całości ale jeszcze mi się opiera. Ponadto: SMC DA 50-200, SMC PENTAX-M 1,7/50 ; Revuenon 1,7/55 ; Helios 44-5 MC 2/58. Takumar Bayonet 135mm/2,5 ./[size]
A coś więcej? Ciężko mi szukać błędów u siebie ...Wito76 napisał/a:18- kompletnie technicznie nieudana fotka
No to coś specjalnie dla Ciebie (ciężkie warunki: mało miejsca, mimo okna ciemnawo ponieważ sam zasłaniałem źródło światła), co prawda moja młodsza niunia ma już 15 miesięcy, ale niżej jak miała jeszcze troszkę czasu do pierwszych urodzin ...Wito76 napisał/a:Bardzo mi się podoba 11 i 14, ponieważ też mam takiego 4 miesiecznego bobasa i jestem na etapie fascynacji małymi/malutkimi dziećmi :).
[size=10]Posiadam Super-Kasię + Kit. Próbuję posiąść ją w całości ale jeszcze mi się opiera. Ponadto: SMC DA 50-200, SMC PENTAX-M 1,7/50 ; Revuenon 1,7/55 ; Helios 44-5 MC 2/58. Takumar Bayonet 135mm/2,5 ./[size]
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
Eeee ... w wątku o Bieszczadach też są ...mcgyver napisał/a:No wreszcie wyśledziłem te zdjęcia z Bieszczad
Też je lubię, akurat brat dodaje zdjęciu dodatkowego smaczku ... bo to taki "diabeł wcielony"mcgyver napisał/a:To z zakonnicowym bokehem najlepsze