djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
magdku napisał/a:
A dlaczego opadla Ci szczeka?;)
Kompozycja, moment, no i to, że mam pewien sentyment do kościoła Zielonoświątkowców, bo od dawna głowię się jak go fajnie zrobić i jak na razie nic nie wymyśliłem. Ale niestety nie mam balkonu w takim widokiem... :-/ Prawdę mówiąc w ogóle nie mam balkonu.

magdku  Dołączyła: 20 Kwi 2006
A to wczorajsze:)

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

Musical box  Dołączył: 02 Wrz 2007
magdku, ejjj większość tych zdjęć jest prawie taka sama! Ale myślę że zdjęcia 14 i 15 były by o wiele lepsze gdyby na tej "gigantycznej feldze" znalazła się również gigantyczna opona (taka z ciągnika)!

djack  Dołączył: 22 Kwi 2006
10. jakoś najbardziej mi się podoba.

Musical box  Dołączył: 02 Wrz 2007
Jeśli mam oceniać na poważnie to tylko 17 - mała ilość przedstawionych drzew i innych niepotrzebnych szczegółów połączona z gęstą mgłą stworzyła piękny wizerunek samotności. Widział bym to zdjęcie w BW z dużym ziarnem.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Seria z mgłą niezbyt mi się podoba. To przez ten rodzaj mgły, który IMHO wygląda jak zadymienie a nie zamglenie. W niedziele rano próbowalem fotografować podobną mgłę i efekt był do d.... wiekszośc do kosza. Jeżeli miałbym wskazac najbardziej mi odpowiadające to chyba Nr 17.

Nadszedl czas, aby znow cos pokazac.

18. Baletnica

19. To widok z lewej strony

20. A to widok z prawej, tego samego wieczoru:)

21.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
Witaj ponownie,
19 i 20 mi się podobają. Nawet bardzo

cotti  Dołączyła: 20 Kwi 2006
18, 19, 20 :-)

Mówiłam już, że 20? :mrgreen:

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Sesja we mgle była bardziej udana.

Tym razem cos z Wrocławia:

22.

23.

[ Dodano: 2008-10-07, 19:55 ]
Te dwa wstawione jako ostatnie to pierwsze proby z fotografia czb zrobione moim Me Superkiem:)

marbud  Dołączył: 20 Cze 2008
ale fajne zdjęcia są na tej stronie!!!oprocz tych zamglonych wszystkie mi sie podobają. Szkoda tylko że jeden przyczółek w moście grunwaldzkim zjadłaś a foto czb ekstra

marbud napisał/a:
Szkoda tylko że jeden przyczółek w moście grunwaldzkim zjadłaś

Ciesze sie, ze sie podobaja:)O tym braku przyczólku to mowisz przy zdjeciu nr 7 czy 8?Jesli o 7, to tam po prostu wlazily galezie w kadr datego tak je zrobilam:)No a przy 8 to tak sobie po prostu wymyslilam perspektywe;)

marbud  Dołączył: 20 Cze 2008
myslałem o 7 bo 8 jest fajna, ja robiłem podobne zdjęcia mostów o pozniejszej porze(sprawdz na moim wątku) . moim zdaniem Twoje wyszly lepiej

Stachu  Dołączył: 27 Kwi 2007
23 mi się podoba. Jak by jeszcze w kwadrat uciąć, to już w ogóle miód! :-D

24. Pod jemiołą;)

Serafion  Dołączył: 01 Gru 2007
Bardzo fajny wrocławski kadr to 24, podoba mnie się.

Pozdrawiam

25. Bydgoszcz, Stary Port

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
O! Bydgoszcz wyszła Ci o niebo ładniejsza, niz jest w rzeczywistości [przynajmniej z tego co ja widziałam].

mygosia napisał/a:
O! Bydgoszcz wyszła Ci o niebo ładniejsza, niz jest w rzeczywistości [przynajmniej z tego co ja widziałam].

Hihihihi masz racje;)W rzeczywistosci Bydgoszcz nie jest taka ladna, ale jak to Bogusz mowil: wszystko sie dorobi w PSie;)

Skocz do: