Arti  Dołączył: 20 Kwi 2006
Maciek napisał/a:
Mój to Athlon 1800+.

Mam tak samo. To se nie pogramy..... :cry:

Maciek  Dołączył: 20 Kwi 2006
Arti napisał/a:
To se nie pogramy..... :cry:

Na to wychodzi. Ale taki prawie wiedźmin chodzi: http://www.dungeoncrawl.org/ - ile ja dziesiątek godzin na tym straciłem... ale fanie było choć na pierwszy rzut oka wygląda absurdalnie. Tu http://free.of.pl/p/piotrparuch/roguelike.html więcej o gatunku.

bEEf  Dołączył: 28 Gru 2006
Maciek, "prawie" :-) No, ale rogue-like też lubiłem swego czasu.

mumonzan  Dołączył: 23 Kwi 2007
Moje dziewczyny (czyli żona i córka) grają non-stop (prawie:) od soboty.
Są cały czas w okolicach Wyziny, córka na bagnach. Żonę najbardziej ciekawi, czy w tej grze Wiedźmin spotka Yennefer, czy też nie, i może sobie pozwalać z różnymi napotkanymi panienkami:))) (wiecie jaka jest Yennefer:)
Poważnie, ile dni się to przechodzi?? Bo nie mam dostępu do komputera i muszę w domu używać laptopa;(
Ile to jeszcze?
W sumie interesuje mnie to tylko dlatego, że na komputerze czeka MOHA Airborne, ja wolę takie klimaty :-P

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
mumonzan, - tak sie zastanawiam......
mumonzan napisał/a:
Żonę najbardziej ciekawi, czy w tej grze Wiedźmin spotka Yennefer, czy też nie, i może sobie pozwalać z różnymi napotkanymi panienkami:)))

ekhm..... a moze..... pogadaj ze swoaj ladniejsza polowa..... moze cos z tego ciekawego sie "stanie " dal ciebie.. jakies nowe "radosci" :evilsmile: ?

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
mygosia napisał/a:
A właściwie to marzy mi się Saga o Wiedźminie i Ciri na audioCD - ostatnio to testuję i świetna sprawa. Szczególnie jak ktoś więcej jeździ.

Audiobooki są świetne. Jest taki program do przetworzenia każdego tekstu z pdfa do audio, ale rezultaty marne, trzeba być zdeterminowanym.
A co do Sapkowskiego. Była taka akcja promująca Sagę, w rmf czy jakimś innym radiu czytali w odcinkach Krew Elfów. Całkiem niezłe. Mam. Chcesz?

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
vesper napisał/a:
Całkiem niezłe. Mam. Chcesz?

A no pewnie - wal na maila :-)

lukasz b  Dołączył: 22 Maj 2007
a ktos ma torrent'a do tej gry??

Fafniak  Dołączył: 19 Kwi 2006
lukasz b napisał/a:
a ktos ma torrent'a do tej gry??
- ? nie jestem pewny czy dobrze zrozumialem....
ale gra kosztuje 80zl.....

lukasz b  Dołączył: 22 Maj 2007
Fafniak napisał/a:
ale gra kosztuje 80zl.....

yyyyy... za duzo w domu siedzie... L4 :-/ :-/ :-/ przepraszam :-|

valdis62  Dołączył: 12 Cze 2006
Złodziej czasu straszny ......
A do wymagań gry podawanych w instrukcji i na pudełku należy podchodzić z rezerwą - u mnie przy 1GB ramu na karcie ATI9800PRO co prawda gierka sie odpalała, ale pograć już nie dawało rady - po zmianie na 6800GT chodzi całkiem nieźle - nawet na (wg instrukcji) nie obsługiwanym procesorze Athlon XP (mam mobile 2500+).
A humor twórców gry na szczęście nie opuszczał - pełno jest zabawnych zwrotów i powiedzonek w dialogach, fajne są tez skojarzenia nazw misji z klasyką filmową ...

macioh  Dołączył: 28 Gru 2006
mumonzan napisał/a:
ja wolę takie klimaty

Więc Zagraj sobie w Call of Duty 4. Gra jest po prostu genialna ;-)

bossini  Dołączył: 23 Sty 2007
Ja tam preferuję "old school". Jak będę miał chwile czasu, a przez najbliższe 2 lata się nie zapowioada, to siądę z powrotem do Fallouta i wszystkich części Myst'a. :-B

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
Zakupiłem Wiedźma, ku mej radości gra ruszyła na moim, jak to ktoś nazwał, kalkulatorze, więc nie jest źle. A sama gra? Eeee... Póki co bez rewelacji. "Znajdź potwora, utnij mu łeb" tak pokrótce. Mam nadzieje, że fabuła się trochę rozwinie, bo jak nie to :-/

matb  Dołączył: 02 Lis 2006
bossini, to jest old scholl? Hmmm... bardziej kojarzyłem go z jakimś Wolfensteinem 3D ;-)

PiotrR  Dołączył: 03 Maj 2006
bossini napisał/a:
Ja tam preferuję "old school".

O tak. Ostatnio (znaczy jakiś rok temu) przypomniałem sobie Planescape:Torment. Jednak takiego zakręconego klimatu to w żadnej grze nie znalazłem. No ale ja jakimś specjalistą w tej materii nie jestem.

Kytutr  Dołączył: 20 Lut 2007
A ja dzisiaj, dosłownie godzinę temu, dostałem w pracy grę Wiedźmin jako prezent-nagrodę. Z racji tego, że mam słaby komputer i grał w nią nie będę od razu poprosiłem o paru ludzi do przeportowania jej na Symbiana, coby na telefonach można było sobie pograć ;-)

Pozdrawiam,
Kytutr

vesper  Dołączyła: 19 Gru 2006
mygosia napisał/a:
A no pewnie - wal na maila

Chyba na pocztę ;)
Odgrzebię w płytach, przegram i wyślę. Po weekendzie, bo mam *******.

mygosia  Dołączyła: 19 Kwi 2006
Pocztę? Taką tradycyjną??? :shock:

Dada  Dołączył: 01 Mar 2007
mygosia napisał/a:
Pocztę? Taką tradycyjną??
Niestety, chyba już nie konną :-P

Skocz do: