Moje zdjęcia pozostają amatorskie ze względu na szumy na wysokim ISO i brak AF
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
KaSetka + 18-55 + jupiter37a + af360fgz
Michu napisał/a:Tylko kilku(nastu) maniaków gromadzi większą szklarnię i w tym celu generują ruch na forum dając wrażenie, że jest inaczej.
Michu napisał/a:Ja też się niechcę kłócić, ale to ja mam rację
ech stara śpiewka. Dla hobbysty każdy system jest dobry. IMHO powodem dla którego kupiłem Pentaxa była stabilizacja matrycy i tyle (no może jeszcze współpraca z manualnymi stałkamibEEf napisał/a:lusterko to system
Michu napisał/a:Jednakowoż kremówki to jedne z najlepszych ciastek...
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
awakqwq napisał/a:mówienie o świadomym wyborze systemu jest nieco na wyrost
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
plastyk napisał/a:b.pozytywnie wyrażał się o naszej k10-szce ( sam focił na C 5D, już wysłużonym).
I zapewniał, że nie ma czego się wstydzić- w dalszym ciągu wszystko zależy, kto naciska spust.
bEEf napisał/a:Ale ogólnie zgoda. Chyba faktycznie większość osób nakręca sobie zajawkę na puszkę, obudzenie "w systemie" następuje potem, a czasem wcale.
Do we simply turn our heads and look the other way??
Photoblog: http://dphoto.pl
Pentax, because AF is not the most important thing in the world ;)
kidding ^^
plastyk napisał/a:W wielu postach różni klubowicze piszą, że nie często widzą "na mieście" k10
i zapewne mają z tego powodu mały stresik.
plastyk napisał/a:Wczytuj się lepiej w tekst.]
plastyk napisał/a:I zapewniał, że nie ma czego się wstydzić- w dalszym ciągu wszystko zależy, kto naciska spust.
tej osoby uzmyslowily Tobie ze nie ma sie czego wstydzic, w koncu to jest "profi gosc" .plastyk napisał/a:jeden profesjonalnie zajmujących sie foceniem gość
plastyk napisał/a:Nie miałem zamiaru nikogo obrażać.
Do we simply turn our heads and look the other way??
Photoblog: http://dphoto.pl
Pentax, because AF is not the most important thing in the world ;)
kidding ^^
CytatSkądże znowu! Pierwszy był Top Secret z naczelnym imć Przasnyskim (alias Gen Martinez). Potem coś tam się zakotłowało i stara ekipa odeszła przy numerze nr 9 i po jakimś czasie zaczęła redagować Secret Service właśnie, a naczelnym został TS Borkowski alias Borek.
Eeee tam, "Sztandar Młodych" był prędzej, no i "Nowa Wieś" też.Pentagram napisał/a:Panowie, najstarszy to był Bajtek
K10D, DA* 16-50/2.8 AL ED [IF] SDM, DA 18-55 (w pudełku), DA 50-200, A 50/f1.7, FA 50/f1.4, FA 28-105, FA 80-320 (na chorobowym), Cosina 100/f3.5, Sigma EF-500 DG Super, Metz 40 MZ-3i
OM-1, OM-2N
Database backup in progress please wait few seconds.