Enzo napisał/a:obrzydliwy napisał/a:zestaw k5 + 55* 1.4 ma problemy z szybkością i skutecznością ostrzenia
Zmiana body nie przyspieszy działania 55-ki.
k5+ 55 1.4 + Zeiss 135 + sigma 10-20 3.5 + kilka innych plusów
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
espresso napisał/a:Lepszy dobry KIT niż taka sobie 55/1,4.obrzydliwy napisał/a:w fuji stać mnie by było na razie tylko na body plus kit....2.8-4 ale zawsze kit....Gwiazdki od pewnego czasu to ściema, aczkolwiek jest już ponoć lepiej.obrzydliwy napisał/a:ale pozbywanie się mojej gwiazdki jest bolesne
k5+ 55 1.4 + Zeiss 135 + sigma 10-20 3.5 + kilka innych plusów
K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1
Cytatten cholerny EVF,
YM124G, MX, Mz-5n, K-5II, K-3II
obrzydliwy napisał/a:No i ten cholerny EVF, który napawa mnie lekiem :)
espresso napisał/a:Lepszy dobry KIT niż taka sobie 55/1,4.
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
jedrus68 napisał/a:...tiaa
K-373, 11-300 mm f/1.7-4.0, sunpaki i agfatroniki, LX15, XZ-1
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
I to jest po prostu tragediaEnzo napisał/a:O ile mnie pamięć nie myli, to ten typ tak ma.chester napisał/a:Zauważyłem nietypowe działanie lampy - zdjęcie nie wykonuje się błyskawicznie po wciśnięciu spustu, ale jakiś ułamek sekundy później.
To raczej w X-T20, a nie X-T2jedrus68 napisał/a:do szybko poruszających się dzieciaków bardzo fajnie sprawdzał się AF dotykowy na ekranie.
jedrus68 napisał/a:no ale co tu rozwijać - obraz większy niż w K1, to co widzisz w wizjerze to masz na zdjęciu, powiększenie 100% i więcej, ostrzenie z ręki - bajka, histogram, wszystkie parametry przed okiem. Gdy na koncercie używam jednocześnie K1 i bezlustra, to powrót do K1 jest... "dość niekomfortowy"![]()
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Pozdrawiam
Tomek B.
K-3, K-r, Practica MTL3 i trochę szkła
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
Pozdrawiam
Tomek B.
K-3, K-r, Practica MTL3 i trochę szkła
NAFO expansion is non-negotiable