Electrical engineers do it with less resistance ;)
skaarj napisał/a:Hyundai zestroił skrzynię dla emeryta żyjącego na wsi, a nie przemieszczania się w mieście
Pozdrawiam
6x6 - 24x36 - FF - malutki dron
skaarj napisał/a:Co do bajek o akumulatorach to typowe p***** posuwane przez "mechaników" ;) Prawda jest niestety taka, że wszystkie akumulatory obecnie są bardzo niskiej jakości i niestety trzeba je traktować jako część eksploatacyjną, a nie niewymienną
W Mondeo z 2004 roku pierwszy akumulator przelatał 10 czy 11 lat, potem teoretycznie dobry wytrzymał 2 (uszkodziła się mechanicznie cela), kolejny chyba też niezbyt długo przejeździł.
Pozdrawiam
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
może dokładali lusterkoCytatopiszon wyobraź sobie, że Nissan robił Quashquaia bez czujników z tyłu ;)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
opiszon napisał/a:Ja dokładałem "optyczny system parkowania" ale nie wiem czy to tylko wyświetlanie sytuacji na multimediach, czy czujniki też w tym się zawierały a bez tego byłoby tylko pikanie...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
opiszon napisał/a:plwk, dla mnie to jakieś 25 lat jeżdżenia...
Pentak K3II
Był Pentax K-x, oraz pożyczone K1000 i K200D
https://www.flickr.com/photos/138543993@N07/albums
Blog o moich wędrówkach.
plwk napisał/a:samochodów z VAG-a z silnikiem 1.0TSI, [...] że dla tych silników producent przewiduje naprawę główna po 350 tys. km
CzareK
Pozdrawiam
skaarj napisał/a:największy to był chyba długi Defender. Dużo łatwiej i pewniej nim się parkowało niż tym Nissanem
MCsubi napisał/a:S600 czy RR już 20 lat temu miały masę wyposażenia, ale miały też 2 akumulatory
CzareK
Czy dobrze myślę, że chodzi o szlif wału i cylindrów oraz złożenie z nowymi panewkami i pierścieniami? A co z głowicą, zaworami, gniazdami i wałkiem rozrządu - to też przy okazji?greentrek napisał/a:do naprawy głównej
*ist DS | K20D | K-5II | 17 | ME-Super | G9X
Mam Pentaksa i nie zamierzam przepraszać
plwk napisał/a:1.0 TSI to współczesna konstrukcja, przewidziana do kilkuletniego życia samochodu w leasingu. Ma wytrzymać ten okres a potem będzie następny samochód.
CzareK
Pozdrawiam
Pentak K3II
Był Pentax K-x, oraz pożyczone K1000 i K200D
https://www.flickr.com/photos/138543993@N07/albums
Blog o moich wędrówkach.
Pozdrawiam