Weelkoo napisał/a:SLRGear ma wykresy ostrości - po prawej stronie, wykres blur index :)
armar napisał/a:Weelkoo napisał/a:SLRGear ma wykresy ostrości - po prawej stronie, wykres blur index :)
I jest wyskalowany w....? km/h?![]()
K200D + D-BG3 | 18-55 AL II | SMC A 50/1.7 | ....
Moje zdjęcia na P@PL
Weelkoo napisał/a:armar napisał/a:Weelkoo napisał/a:SLRGear ma wykresy ostrości - po prawej stronie, wykres blur index :)
I jest wyskalowany w....? km/h?![]()
w "BxU" (Blur Experience Unit) - jednostki względne
K200D + D-BG3 | 18-55 AL II | SMC A 50/1.7 | ....
Moje zdjęcia na P@PL
Weelkoo napisał/a:względem maksymalnej rozdzielczości uzyskiwanej na danym aparacie :) Z drugiej strony IMHO suche porównanie wartości LW/PH czy lpmm między systemami również nie do końca jest zasadne
Weelkoo napisał/a:a tu ładnie przynajmniej można zaobserwować zachowanie obiektywów i jakby nie patrzeć - rozkład ostrości obrazu :)
Weelkoo napisał/a:PS. Ale i tak jeszcze lepiej wypadają moim zdaniem testy na dpreview :)
madulka11 napisał/a:jaka największa karta wchodzi do pentaxa k200d??
wejdzie 8GB SD / SDHC ?
Washi
Porozmawiajmy o wirtualizacji
-> http://www.virtual-it.pl/
madulka11 napisał/a:jaka największa karta wchodzi do pentaxa k200d??
wejdzie 8GB SD / SDHC ?
madulka11 napisał/a:jestem już prawie zdecydowana na kupno k200d
Popieram bo naprawdę warto. Świetny aparacik a do końca wakacji jeszcze stanieje więc łatwiej będzie uzbierać.madulka11 napisał/a:jestem już prawie zdecydowana na kupno k200d, tylko teraz kase trzeba zebrać... ;) może już pod koniec wakacji ;))
X-T1
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
entuzjasta Nikonów, propagator Canonów, posiadacz Pentaksa x2