Eee, to chyba trzeba zaliczyć na plusBenek napisał/a:Kosztowało mnie to tylko (aż) przeprowadzkę z W-wia do L-cy
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
K-7|MES|S4-5.6|A2.8|FA2.0|M1.7|FA1.8|DA4-5.6
K200D + KIT v. II
nakus napisał/a:po 2015, a najlepiej w 2020
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time, like tears in rain. Time to die.
return isLBA ? lematDady() : piwkoWPoznaniu();
jak Kaczory się emerytują, bo wcześniej nie pozwolą...nakus napisał/a:są za wprowadzeniem, ale... ale po 2015, a najlepiej w 2020...
Canon zły oraz K-7, MZ-30, SF7, ME, Spotmatic, Tessar 50/2.8, Kijew 60
mcgyver napisał/a:W-wa to bardzo brzydkie miasto.
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
thrackan napisał/a:Jeżeli się go nie zna![]()
![]()
"Aparat w gruncie rzeczy jest tak samo twórczy jak kawałek gliny...
nakus napisał/a:są za wprowadzeniem, ale... ale po 2015, a najlepiej w 2020...
mcgyver napisał/a:jak Kaczory się emerytują, bo wcześniej nie pozwolą...![]()
opiszon napisał/a:wiem, oni wcale stosunku nie zmienili, tylko chcą, żeby Euro weszło po ich śmierci![]()
K-1, K-3, MZ-3, ME Super, IRIX 11/4, D-FA 21/2.4 Ltd, FA31/1.8 Ltd, FA50/1.4, FA77/1.8 Ltd, FA80-320...
pasuje mi to, pod warunkiem że bedzie to przed 2015opiszon napisał/a:najlepiej to w 2040
wiem, oni wcale stosunku nie zmienili, tylko chcą, żeby Euro weszło po ich śmierci
Na tym forum nie ma OT, każdy post jest dokładnie na temat, który został w nim zawarty.
Przebrzydły Olympusiarz / dla przyjaciół Zygmunt
K200D + KIT v. II
MacRayers napisał/a:oj zna się, zna się. Lubię osobiście klimaty takich miast jak Toruń, Gdańsk, Wrocław, Kraków, Poznań...
K-5, DA 21/3.2 Ltd, DA* 50-135/2.8 SDM, DA 16-45/4, AF-360 FGZ, Manfrotto 055XPROB + 804RC2, Fuji X10
MacRayers napisał/a:oj zna się, zna się.
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
thrackan napisał/a:Łącznie z historią?
Aż się głupio poczułem. Przepraszam w imieniu rdzennych warszawiaków.MacRayers napisał/a:....aaaaa to Pan z prowincji.."
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
argawen napisał/a:Aż się głupio poczułem. Przepraszam w imieniu rdzennych warszawiaków.
argawen napisał/a:Byłem w Toruniu tylko parę godzin, w dodatku nawet nie widziałem miasta( podróż służbowa). A szkoda.
Z pewnością.MacRayers napisał/a:Jeżeli będziesz następny raz - daj znać
Pozdrawiam
Paweł
-----------
Za Fafniakiem: Nie dla leniiii !!!!!!!!!!
Moje pstryki
MacRayers napisał/a:Rdzenni są OK (przynajmniej Ci, na których trafiałem). Element napływowy psuje zdanie o mieszkańcach stolicy.
K 1 II, KP i od 8 do 300
ME-S, ME-F, Mz-5n, Z-1p
Benek napisał/a:Ostrożnie z tym elementem napływowym