nemo  Dołączył: 21 Wrz 2007
Oj ładnie tutaj. Będę tu zaglądał. :->

thrackan  Dołączył: 08 Lut 2007
28! Śliczne! Dekolt nie razi jakoś strasznie, ale jakby tak troszkę pokazać o 2-3 cm mniej...
High key to jest to :)

dagio  Dołączył: 29 Lis 2006
maslot, czytając wszelkie Twe posty widzę że marudnyś. Masz gdzieś swoje zdjęcia, które spełniają Twoje wszelkie oczekiwania? Czy jesteś widzem/komentatorem który wie co lubi? Żadnej z opcji nie ujmuję.

kulten  Dołączył: 19 Lip 2007
Mi się podoba ta sesja z tą Panią. Obróbka również mi się podoba. Poza drobiazgami jest na prawdę dobrze.

maslot  Dołączył: 11 Cze 2008
dagio napisał/a:
maslot, czytając wszelkie Twe posty widzę że marudnyś. Masz gdzieś swoje zdjęcia, które spełniają Twoje wszelkie oczekiwania? Czy jesteś widzem/komentatorem który wie co lubi? Żadnej z opcji nie ujmuję.

Jeszcze takich nie zrobiłem. Poza tym generalnie nie jestem fotografem, tylko pamiętnikarzem, czy też - jeśli wolisz to określenie - panem Zenkiem :-)
Ma to swoje plusy, bo mogę się wypowiedzieć szczerze, bez podświadomego lęku o komentarz odwetowy :-)

maslot, komentarzy odwetowych nigdy by nie było :-) czasem tylko spotykam ludzi rzucających słowami a nie robiących z tym nic sami (do rymu).. to dziwi.. natomiast osoby nie robiace zdjec, a wypowiadajace szczerze opinie, sa bardzo waznym elementem procesu nauki. Dzieki.

Ola  Dołączyła: 09 Mar 2008
...analogowo szufladowo ;-)
FM2 i ME Super

32.

33.

34.

35.

36.

37.

38.

4 ostatnie zdjęcia wyglądają tak a nie inaczej bo razem z dagio "skanowaliśmy" je bardzo podomowemu :->

hmm, chyba nic się nie powtórzyło? ;-)
Pozdrawiam

36 i 37 fajne te skany :)

nemo napisał/a:
fajne te ..

zdjęcia robione kitem negatywowi na tle lampki ;-)

:-)

39.

kristofo  Dołączył: 28 Lut 2007
32, dobrze zrobione moim zdaniem.

Mi się podoba 39

kulten, ;-) sentyment do krecika? :->

Niekoniecznie :-D choć uśmiech wywołał. Spodobał mi się pomysł i nietypowe wykonanie ;-) .

PIGFACE  Dołączył: 09 Lis 2008
Gratuluje pomysłów i celnego oka, nie potrafię fachowo ocenić zdjęć, mi po prostu one się podobają.

Bardzo się cieszę :mrgreen:

Nusydnas  Dołączyła: 21 Sty 2008
bardzo podoba mi się ta "skanowana" seria, szczególnie 38 - to chyba ze względu na sentyment do czarnych ptaszysk ;)

sioux  Dołączył: 14 Kwi 2008
fajne są te skany, ale muszę zauważyć, że nie przy wszystkich motywach podoba mi się perforacja. zwłaszcza z tym - nie wiem co to - białym kodem. jest spoko przy trybikach i przy siedzących mewach. tak jakby to było "przedłużenie" kompozycji. ale już przy 38 całkowicie przeszkadza w odbiorze, utrudniając zauważenie kawki.
pozdro

peterkki  Dołączył: 08 Lip 2008
Mnie natomiast urzekło 33, taką prostotę lubię i w takiej estetyce buszuje

Skocz do: