dzerry napisał/a:Przechodzisz kryzys wieku sredniego. Mam to samo. Podoba mi sie tylko to co kiedys mi sie podobalo.
dzerry napisał/a:Wszystko co nowe jest puste i komercyjne.
dzerry napisał/a:Nowe plyty starych idoli rozczarowuja. Wszyscy tak maja![]()
Am I Nikon?
Fortunatelly, I Am Pentaxian...
A mi sie wydaje, ze po prostu sie wypalaja. Wszyscy powinni brac przyklad z the Beatles i rozwiazywac sie po 8 latachChmarski napisał/a:Bo ich komercja w mniejszym lub większym stopniu dotyka.
pozdrawiam,
dzerrry
Matewka napisał/a:Proszę proszę, czego ja się tutaj dowiaduję... "Płyty Kowalskiej i Bartosiewicz na wysokim poziomie..."
Kiedyś to były czasy ! Po drzewach się chodziło...
Kotlet`s professional photography
http://sebastianstoklosa.blogspot.com/
dzerry napisał/a:Przechodzisz kryzys wieku sredniego. Mam to samo. Podoba mi sie tylko to co kiedys mi sie podobalo.
dzerry napisał/a:Wole chodzic na male koncerty do Cafe Delfin, Papryki, Szafy, bo mozna posluchac swiezej muzyki, nie czekajac 2 godziny w kolejce do szatni. A jak lubisz bluesa i jazz to polecam wtorkowe jam sessions w blue time w Oliwie.
Enzo napisał/a:Żeby jednak nie było że jestem kolejnym malkontentem który głuchy jest na wszystko co nowe podzielę się swoim ostatnim odkryciem
Enzo napisał/a:podzielę się swoim ostatnim odkryciem
O zgrozo...
Canon Eos 5D MkII, 580 EXII, Ef 24 1.4, Ef 85 1.8, Ef 50 1.8 i dobre chęci.
Throwend napisał/a:Z drugiej strony... Ile można dziś wymyslic nowych rzeczy?...
Matewka napisał/a:ludzka wyobraźnia x 6mld populacji
O zgrozo...