piotr_luk napisał/a:A ja (między innymi prezentami) znalazłem krem przeciwzmarszczkowy (dało mi to myślenia)
K10D | MZ-5n | MZ-M
piotr_luk, mogło byc gorzej.. luzik..piotr_luk napisał/a:znalazłem krem przeciwzmarszczkowy (dało mi to myślenia)
"Available light is any damn light that is available..." W.E. Smith
blog | 4x5" 6x6 6x7 24x36 | soczewki & pinhole | iPh
K10D, T90/2.8, S10-20/4-5.6, A50/1.7, M135/3.5, T70-200/2.8, S17-50/2.8
ME Super, SFXn, MZ-S, Olek OM2SP, Fuji X100F, K-01, MX-1, M 50/1,7, M 135/3.5, Panagor 28/2.8, Metz 58 i trochę fotośmieci,
stopka
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
Nikogo nie interesuje nigdy to, co mówi reakcjonista. Ani wtedy, kiedy to mówi, bo wówczas wydaje się to absurdalne – ani po kilku latach, bo wówczas wydaje się to oczywiste.
:mateusz
Sony RX100 M3 | Contax G2 + Planar T* 45/2
nieużywane: Z1P | ME | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 28/2.8 | SMC-FA 28-70/4 AL | Tokina SD 70-210/4-5.6
K10D | MZ-5n | MZ-M
miałam (mam wlasciwie...) fz30 i idealnie Cię rozumiemSpasioo napisał/a:kto nie miał Lumixa nie zrozumie - chociaż jego dalej kocham
"szczęście wchłaniam z powietrzem, takiego świata ja nie chcę, więc go sobie ulepszę...
thrackan napisał/a:Diplodok, pokaż jakieś fotki tych gadżetów, jak możesz. :)
Spasioo napisał/a:kto nie miał Lumixa nie zrozumie - chociaż jego dalej kocham ;]
Cytatszmatka do obiektywow pentaxa,
Pozdrawiam,
thrackan
Kiev 6C, Lubitel 166U | MZ-10, CE-4, P50
"szczęście wchłaniam z powietrzem, takiego świata ja nie chcę, więc go sobie ulepszę...
sunny napisał/a:diplodok, twojemu mikołajowi gratuluję pomysłowościświetne prezenty
diplodok napisał/a:nie ma ktos pomyslu do czego sluza te wyciecia w tym czyms z lupka i kompasikiem...?